• New
За определяне на BoxWave, съвместимо с Energizer E282SC (За монтиране от BoxWave) е Автомобилно планина с подвижна дръжка, поставка за мобилен автомобилния закрепване с превземан?
zoom_in

За определяне на BoxWave, съвместимо с Energizer E282SC (За монтиране от BoxWave) е Автомобилно планина с подвижна дръжка,

BGN 3.33

Сума
check В магазина

Не е ли страхотно, че такова малко нещо може да има такова голямо значение в ежедневния живот?. ♻ [ПОВТОРНО] Ако ти?бих искал да използват отделна част на няколко устройства, това също е възможно.✨ [ЛЕК] Независимо от факта, че си E282 SC е допълнение към уреда, той все още ще се побере лесно в джоб поради малкия размер на приспособление.Имате възможност да направите навигацията, смяна на музика и приемане на обаждания в колата много по-комфортни.Имате възможност да направите навигацията, смяна на музика и приемане на обаждания в колата много по-комфортни.НИКАКВИ ДРУГИ ИНСТРУМЕНТИ, не се изисква, което прави този процес почти без усилие.Лесно може да се почисти и да се НАНЕСЕ ОТНОВО. ♻ [ПОВТОРНО] Ако ти?бих искал да използват отделна част на няколко устройства, това също е възможно.It могат да се настанят до 15 килограма!Можете също да използвате поставка вертикално или хоризонтално, като предлага различни опции за гледане на мултимедия.♻ [ПОВТОРНО] Ако ти?бих искал да използват отделна част на няколко устройства, това също е възможно. Този продукт значително улеснява задържане на телефона без силен улавяне, предотвратяване на умора на ръцете и осигурява чувство на сигурност.Имате възможност да направите навигацията, смяна на музика и приемане на обаждания в колата много по-комфортни.За определяне на Box Wave, съвместимо с Energizer E282 SC. Не е ли страхотно, че такова малко нещо може да има такова голямо значение в ежедневния живот?? [ГЪВКАВОСТ] Още по-стръмен, това приспособление може да служи и като поставка за вашия E282 SC. ✨ [EASY] Независимо от факта, че си E282 SC е допълнение към уреда, той все още лесно се побира в джоба поради малкия размер на приспособление. ? [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Това устройство осигурява лесен начин за закрепване към вентиляционному дупката на автомобила с помощта на гумени штырей. ? [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Това устройство осигурява лесен начин за закрепване към вентиляционному дупката на автомобила с помощта на гумени штырей. Не е ли страхотно, че такова малко нещо може да има такова голямо значение в ежедневния живот?.НИКАКВИ ДРУГИ ИНСТРУМЕНТИ, не се изисква, което прави този процес почти без усилие.НИКАКВИ ДРУГИ ИНСТРУМЕНТИ, не се изисква, което прави този процес почти без усилие.? [СТАБИЛНОСТТА] За определяне на Box Wave, съвместимо с Energizer E282 SC.Лепилото е чувствителен към натиск, което означава, че можете да го поставите под проточную вода до пълно прочистване, а след това да се нанесе повторно.It могат да се настанят до 15 килограма!Можете също да използвате поставка вертикално или хоризонтално, като предлага различни опции за гледане на мултимедия. ✨ [EASY] Независимо от факта, че си E282 SC е допълнение към уреда, той все още лесно се побира в джоба поради малкия размер на приспособление.Лепилото е чувствителен към натиск, което означава, че можете да го поставите под проточную вода до пълно прочистване, а след това да се нанесе повторно.

Избор на купувачи..