• New
Универсално закрепване за телефон Tesla, Мощно Магнитно Съвместим с автомобилен монтиране Magsafe за Tesla Model 3 Model Y, Сгъваема Скрит титуляр за телефон Tesla е Подходящ за вси?
zoom_in

Универсално закрепване за телефон Tesla, Мощно Магнитно Съвместим с автомобилен монтиране Magsafe за Tesla Model 3 Model

BGN 1.33

Сума
check В магазина

【Супер лигав】 В този автомобилен креплении tesla използва супер лепкава основа с 3-метрова самозалепваща ивица в долната част, което осигурява стабилна работа в продължение на дълго време. 【Добра кола за телефон】 Това за определяне на tesla е предназначена за i Phone 14/13/12 pro max mini, съвместимо с чехлами Mag Safe и други магнитни чехлами.За други модели на iphone и други телефони от сериите ние предлагаме 2 допълнителни метални пръстени. 【Супер лепкава метално магнитен пръстен】 В този автомобилен держателе за телефон tesla се използват висококачествени метални магнитен пръстен, който може да осигури стабилна работа на всеки телефон в продължение на дълго време. 【Добра кола за телефон】 Това за определяне на tesla е предназначена за i Phone 14/13/12 pro max mini, съвместимо с чехлами Mag Safe и други магнитни чехлами.Тя може да се оттегли, не оставяйки следи, той не е деформиран и не пада дори и в екстремни условия при температури от -40 ° F до 194 °С.Какво има в Кутията?. 【Супер лепкава метално магнитен пръстен】 В този автомобилен держателе за телефон tesla се използват висококачествени метални магнитен пръстен, който може да осигури стабилна работа на всеки телефон в продължение на дълго време.Подходящ за закрепване на телефона magsafe в колата, на приложеното магнитно поле не ще попречи на предаването на сигнала, осигурявайки продължаване на повикванията и навигация. 【Супер силен магнетизъм】 Този титуляр за телефон tesla magsafe е снабден с 16 големи и силни магнити n52, гарантиращ, че телефонът няма да падне по време на движение по всички пътища. Основни забележки : . 【Допълнителни опции за закрепване на】Тази поставка за закрепване на tesla iphone идеален за аксесоари tesla model 3 и tesla model y, лесно се сменят, да се сгъват и да се скрие, регулиране хоризонтално и вертикално, напълно регулируемата конструкция, завъртане на 360 градуса, подходящ за използване под различни ъгли, и може да се инсталира на волана / табло на няколко места за панел / централна конзола, не загораживая линия на преглед за по-безопасна навигация.Подходящ за закрепване на телефона magsafe в колата, на приложеното магнитно поле не ще попречи на предаването на сигнала, осигурявайки продължаване на повикванията и навигация.За други модели на iphone и други телефони от сериите ние предлагаме 2 допълнителни метални пръстени.

Избор на купувачи..