• New
DOITOOL Куфара Кутия за Бижута 20 бр. Болт За кутията Антични Обтегач Дървена Кутия Тон и Оборудване Обтегач за Шкатулок За Бижута Калъф за Костюм Калъф за костюм Калъф ?
zoom_in

DOITOOL Куфара Кутия за Бижута 20 бр. Болт За кутията Антични Обтегач Дървена Кутия Тон и Оборудване Обтегач за Шкатулок

BGN 2.67

Сума
check В магазина

Подходящ за използване в дървена кутия, чанта, куфар и някои други предмети. заключване на бравата дървена кутия.Изработен е от материал от с сплав, лесно е деформирал и е трайна.болт върху дървена затвори чекмеджето.Компактен размер и ниско тегло, много е лесен за инсталиране и използване. малки ключалки в кутия.Много практичен, лесно се нанася и отстранява, практични и издръжливи.капаче-куката hasp. Строга система за контрол на качеството гарантира на вашия продукт. стара затвори замъка.Подходящ за използване в дървена кутия, чанта, куфар и някои други предмети. заключване на бравата дървена кутия.Изработен е от материал от с сплав, лесно е деформирал и е трайна.болт върху дървена затвори чекмеджето.Компактен размер и ниско тегло, много е лесен за инсталиране и използване. малки ключалки в кутия.Много практичен, лесно се нанася и отстранява, практични и издръжливи.капаче-куката hasp. Строга система за контрол на качеството гарантира на вашия продукт. стара затвори замъка.Описание 20pcs Кутия за Бравата Болт Антични обтегач Дървена кутия Тон и Оборудване Капаче на ключалката, за да шкатулок за бижута Характеристики - Цвят : - Материал : цинк сплав - Размер : около 3, 50 X2, 30 X0, 80 см. / 1, 38 X0, 90 X0, 31 инча Предпоставка включва 20 х крепостните пряжек.

Избор на купувачи..