• New
SEWACC 8 бр. Подмяна на Скоби Жак за Щори Венециански Професионални Колички за Куки за Подмяна на Пластмасови Врати-Хоризонтални Пръчки Практически Прозрачни Наклоне?
zoom_in

SEWACC 8 бр. Подмяна на Скоби Жак за Щори Венециански Професионални Колички за Куки за Подмяна на Пластмасови Врати-Хоризонтални

BGN 3.45

Сума
check В магазина

Пластмасата. ДЪРЖАЧ за щеки за слепи - Преди употреба, моля, внимателно сравнете размери, за да сте сигурни, че той отговаря на вашите клечка.СЪЕДИНИТЕЛ - Наклонен съединител за щори Не изисква никакви инструменти, просто поставете една кука в единия край на пръта и изпращате кука за соединительному пръстена над щори.МИНИ-ЩОРИ - Необходимите инструменти за дома, офиса, хотела и много други.ПЛАСТМАСОВИ КУКИ за ЩОРИ - Никакви инструменти, не се изисква вие просто поставете куката в края на прът и изпращате кука за крепежному пръстена над щори.РАЗДЕЛИТЕ, за ремонт ОСТРИЕТА - Лесно се инсталират и изтеглят, който улеснява живота ви.Пластмасата. ДЪРЖАЧ за щеки за слепи - Преди употреба, моля, внимателно сравнете размери, за да сте сигурни, че той отговаря на вашите клечка.СЪЕДИНИТЕЛ - Наклонен съединител за щори Не изисква никакви инструменти, просто поставете една кука в единия край на пръта и изпращате кука за соединительному пръстена над щори.МИНИ-ЩОРИ - Необходимите инструменти за дома, офиса, хотела и много други.ПЛАСТМАСОВИ КУКИ за ЩОРИ - Никакви инструменти, не се изисква вие просто поставете куката в края на прът и изпращате кука за крепежному пръстена над щори.РАЗДЕЛИТЕ, за ремонт ОСТРИЕТА - Лесно се инсталират и изтеглят, който улеснява живота ви.Пратката включва 8 X кука за щори Характеристики - Размер : 3,20 X2,00 X1,30 см, 1,26 X0,79 X0,51 см - Материал : пластмаса - Необходимите инструменти за вашия дом, офис, хотел и др. - Лесен за инсталиране и премахване, удобство в живота си. - Можете да замените счупени куки дом, лесно и удобно. - Цвят : както е показано на фигура - Преди употреба внимателно сравнете размери, за да се уверите, че те отговарят на вашата клечка. - Не са необходими никакви инструменти, просто поставете една кука в единия край пръчка и изпращате кука за соединительному пръстена над щори.Описание на продукта Прислужници за ремонт на щори са Изработени от материал, достатъчно устойчив за продължителна употреба.пластмасови куки за щори Търсите свързване на една кука за щори?Нашият практичен набор от куки за щори ще стане най-добрият избор за вас. практичен дизайн на мини-щори осигурява тяхната популярност.

Избор на купувачи..