• New
Ушите KZ ZS10 PRO X за монитори, ушите KZ ZS10ProX 5 с хибридни драйвери IEM, ушите за меломани с подвижен кабел 0,75-пинов (черен, с микрофон)
zoom_in

Ушите KZ ZS10 PRO X за монитори, ушите KZ ZS10ProX 5 с хибридни драйвери IEM, ушите за меломани с подвижен кабел 0,75-пинов

BGN 30.39

Сума
check В магазина

【Ергономичен дизайн, удобен за ползване в чорап】- Слушалки KZ ZS10 PROX приличат на останалите слушалки KZ, които са удобни за носене. 【НОВА ВЕРСИЯ ПРЕЗ септември 2022 година】 ушите KZ ZS10 PROX се актуализира на базата на слушалки KZ ZS10 PRO, които са били продадени повече от 500 000 комплекта. Той е приложим към различни музикални жанрове като джаз, поп, рок, блус, класика и т. Модернизираният комплект multi drivers combo предлага изключително превъзходно качество на звука и след 10-годишна настройки екип от ДОГОВАРЯЩИЯ Sound Tuning Team.проект за подмяна на кабела може да удължи живота на слушалки. фините детайли музика се показват изцяло.Има 3 различни размера, меки, приятни за кожата на силиконови ушни притурки, вие можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.【НОВА ВЕРСИЯ ПРЕЗ септември 2022 година】 ушите KZ ZS10 PROX се актуализира на базата на слушалки KZ ZS10 PRO, които са били продадени повече от 500 000 комплекта.Той се състои от 1 динамичен водача и 4 балансирани арматур. 【Невероятно качество на звука】-Високи честоти ясни, средни плавни, а бас мощен, звук балансирана, може да се използва като аудиофильных слушалки iem или геймърски слушалки, може да се използва за всички видове музикални инструменти като бас, китара, пиано, флейта и т.Можете да го обновите до безжични слушалки с допълнителен кабел, Bluetooth. 【Здрав посеребренный тел 0,75 мм с 2 контакти】- В слушалките на ДОГОВАРЯЩИЯ ZS10 PROX in ear се използва двоен посеребренный тел, той е устойчив на абразия и почти не се разрушава, а жило на проводник е направен от нейлонового тел 500 D, той може да устои на смущения и намаляване на шума.Той се състои от 1 динамичен водача и 4 балансирани арматур. 【Дизайн с пет хибридни драйвери】- Слушалки KZ ZS10 PRO X IEM използва собствена разработка на ДОГОВАРЯЩИЯ БЪЛГАР 50024 SX1 и 30019s X2, високо честотни бързо се подобряват благодарение на високото възстановяване и раздяла, звукова сцена широка и мощна.

Избор на купувачи..