• New
Кавани Пролет Лято Кръгла Покривка с Цветен Модел 60 Инча, Покривка от Цветен Лист, Елегантна Селски Реколта Покривка от Полиестер, Декоративна за Кухня на открито, ?
zoom_in

Кавани Пролет Лято Кръгла Покривка с Цветен Модел 60 Инча, Покривка от Цветен Лист, Елегантна Селски Реколта Покривка

BGN 10.13

Сума
check В магазина

Това също така е идеален подарък за приятели и роднини.Това изглежда много модерно да се отразява изискан вкус на живота, ще даде на вашата трапеза нов вид, ще ви позволи да се чувстват щастливи.Параметри : -Материал : полиестер -Форма : кръгла, Размер : 60 инча (152 cm) Изключителна изработка : с помощта на печат с висока разделителна способност за изображението се получава по-свеж и красив. 【Лесно почистване】 : Течни петна можете бързо да се премахне с влажна кърпа или салфетка.【Добър материал】 : Акварельно-розово цвете покривка е изработена от полиестер, не съдържа вредни химикали и не избледняват лесно.Нашата прекрасна и елегантна покривка е изпълнена с уникален цветен печат във формата на листата на цвете, който ще добави ярки цветове вашия дом, ще впечатлите гостите си и семейството си и ще принуди хората да се чувстват щастливи.Защитете маса от драскотини, петна и слънчевите лъчи. 【Широко се използва】 : Нашите нежни и светли покривки с цветни листа са подходящи за всички случаи, това е идеалното бижу за ресторанти, дневни, пикник, партита и т.Широко приложение : Нашите акварели пролет-лято покривки за маса с цветен модел, подходящи както за ежедневна употреба, така и за различни мероприятия, като например маси, кафенета, ресторанти, сватби, партита, празнични тържества, банкети и т. 【Ефективна защита】 : Нашите елегантни покривки с пролетни цветя не изчезват, а тази полиестерен плат лесно и бързо премахва петна и течности. 【Уникален дизайн】 : Тази красива покривка е нежна и ясен уникален пъстри цветя модел и ярко оцветени.Достатъчно здрав, за да може да се използва повторно използване на закрито и на открито. 【Лесно почистване】 : Течни петна можете бързо да се премахне с влажна кърпа или салфетка.Защитете маса от драскотини, петна и слънчевите лъчи.Моля, разберете, че да се дължи на различни монитори и браузъри може да има разлика в цвета.Приятелско напомняне : Продуктът включва кръгли покривки за маси, диаметър 60 см, отмеренную и вырезанную ръчно, е възможно отклонение от 1-2 виж Отпред нанесен фигура, а зад фигурата не. 【Ефективна защита】 : Нашите елегантни покривки с пролетни цветя не изчезват, а тази полиестерен плат лесно и бързо премахва петна и течности. Това придава на вашата трапеза нов външен вид и в същото време го предпазва.Тази елегантна кръгла покривка е с размер около 60 см в диаметър.Реколта елегантни покривки в цветенце може да се пере в машина или на ръка, ръчно пране - най-добрият избор, без белина, с малко гладене или изобщо без нея.Перфектна защита за вашия десктоп: Когато течности, като вода, вино, напитки, проливаются на масата, те могат да бъдат бързо се избърсва с влажна кърпа или салфетка.Това изглежда много модерно да се отразява изискан вкус на живота, ще даде на вашата трапеза нов вид, ще ви позволи да се чувстват щастливи. Универсални и стилни покривки за маса могат да отговарят на вашите нужди, както и могат да бъдат използвани и като подарък за близки и приятели за различни празници или рожден ден.

-Material:
Polyester
-Shape:
Round
-Size:
60 Inch(152cm)
Exquisite craftsmanship:
Using high-definition printing, the picture is clear and beautiful.:
The fine sewing process is used to ensure a beautiful appearance and no loose threads.:
Perfectly protect your desktop::
When liquids such as water, wine, beverages spill onto the table, they can be quickly wiped off with a damp cloth or napkin.:
Widely used:
Our watercolor spring summer floral tablecloths are suitable for everyday use as well as for various occasions such as dining tables, cafes, restaurants, weddings, parties, holiday parties, banquets etc.It keeps your desk looking new while protecting it.:
Friendly reminder:
Product includes a 60 inch round table cloth, hand-measured and cut, there may be a 1-2 cm error.It has a pattern printed on the front and no pattern on the back.:
Please understand that there may be color difference due to different monitors and browsers.:

Избор на купувачи..