• New
Ножици за бродерия ENDAN, 1 бр. ножица за бродиране в Ретро стил Античен Нож, Реколта ножици за бродерия на кръстат бод, инструмент за шиене от Неръждаема стомана (Цвят:
zoom_in

Ножици за бродерия ENDAN, 1 бр. ножица за бродиране в Ретро стил Античен Нож, Реколта ножици за бродерия на кръстат бод,

BGN 2.33

Сума
check В магазина

Отличен за обща употреба, например за рязане на хартия, картонени картички, тънък картон, лепенката, снимки, лека тъкан, лека лента, среден, пластмаса, стиропор, дъски за плакати, фолио, груб конопен плат, платно, лента, занаяти, а също така и за ежедневието на опаковки за храни и аутопсия кутии. ■ Преносим и лек, лесен за носене. ■Дизайн е прост, но много практичен. ■ Ергономичен дизайн на дръжката от нескользящего материал, удобна и здрава в очакване, подходящ за продължителна работа. ■ Изтънчен нож от неръждаема стомана, е остро и трайно, малко и вкусно, лесно да го носите със себе си.Отличен за обща употреба, например за рязане на хартия, картонени картички, тънък картон, лепенката, снимки, лека тъкан, лека лента, среден, пластмаса, стиропор, дъски за плакати, фолио, груб конопен плат, платно, лента, занаяти, а също така и за ежедневието на опаковки за храни и аутопсия кутии. ■ Преносим и лек, лесен за носене. ■Дизайн е прост, но много практичен. ■ Ергономичен дизайн на дръжката от нескользящего материал, удобна и здрава в очакване, подходящ за продължителна работа. ■ Изтънчен нож от неръждаема стомана, е остро и трайно, малко и вкусно, лесно да го носите със себе си.Материал : неръждаема стомана Применимая сцена : Начало Размер : 15*7 см, 11*5,4 см Цвят : черен, зелен, червен Брой : един детайл.

Избор на купувачи..