• New
Аксесоари за къмпинг CLISPEED Баскетболен Дантела 12шт От Неръждаема Стомана, Метални Судейские Свирки Спортни Судейские Свирки на Училищните Звънци Спортни Судейски?
zoom_in

Аксесоари за къмпинг CLISPEED Баскетболен Дантела 12шт От Неръждаема Стомана, Метални Судейские Свирки Спортни Судейские

BGN 18.51

Сума
check В магазина

Преносим защитен свирка : звукът е силен и ясен, можете бързо привлича вниманието на публиката по всяко удобно за вас време.Най-силен авариен свирка : И чудесно като сигурност свирка, свирка на спасител, за възстановяване след свирка, свирка за оцеляване, свирка за самозащита и свирка за сигурност.Свирката на съдията : Освен това, той е силен, ясен звук.Можете да го използвате лесно и ефективно във всяка ситуация.Баскетболен свирка : чудесно за съдии, демонстративный писклив звук с лекота разбива на шума на тълпата и бърборене играчи.Защитен свирка : Снабден шнурком, лесно се носи с себе си или на врата си.Осъществяване списък на 12 x свистков Характеристики - Цвят : както е показано - Размер : 4,50 X2,00 X1,70 см /1,77 X0,79 X0,67 инча - Свирка от неръждаема стомана, не ръждясва и не е податлива на корозия. - Всяка свирка е снабден с каишка, която можете да лесно да се носят на врата си или за монтиране на стена, което ви помага да се освободи ръката си. - Материал : Неръждаема стомана - Висококачествена неръждаема стомана, безопасна, устойчива и здрава за употреба, много по-добре, отколкото пластмасови свистульки. - Звукът е силен и ясен, можете бързо привлича вниманието на публиката по всяко удобно за вас време. - Тези екстри са отлични за съдии, тренировки, учители, оцеляване, извънредни ситуации, училище, фитнес зала и т.н., Също са подходящи за хора от всяка възраст.Описание на продукта Към всеки наш свистку приложен лесен и удобен шнур.Можете да го носите на врата, на китката или дори на раницата.Лесно и удобно носене, а свирката е снабден шнурком, на който можете да го закачите на врата си или просто да се запази, което е много удобно.

Избор на купувачи..