• New
вграден превключвател светлини на крак педала на uxcell, Бутон Превключвател за включване/изключване на осветление, Foot Ключ за включване /изключване, Черен, 3 бр.
zoom_in

вграден превключвател светлини на крак педала на uxcell, Бутон Превключвател за включване/изключване на осветление, Foot

BGN 6.93

Сума
check В магазина

[Спецификация] : Вграден прекъсвач ставка на лампи с завърта ключа; Размер : 83x70x27 мм /3,27 "x 2,76"x 1,06" (Д * Ш * В). [Функция] : В челните дупки на този прекъсвач на светлината влиза кабел лампи с диаметър 7 мм / 0,28 инча. [] : Ключ е изработен от пружини с добро качество, която ще ви цял живот. [Дизайн] : Двухполюсное однополюсное връзка, лесен за инсталиране.Плъзнете бутона в позиция on /off. [Широко използван] : l е Подходящ за управление на електрически лампи, вентилатор или фин уред, като настолна лампа, ключ торшера, отваряне и затваряне.Уморени проточи под лампа, за да се включи любимата си лампа?Задайте вграден прекъсвач на кабел!Описание : -Този вграден превключвател, предназначен за подмяна на стария за счупения ключ или добавяне на ключа за лампата или инструмент, които по-рано не е имало.-Включване и изключване на лампи на удобно разстояние от вашия стол или прикроватной нощни шкафчета, чрез определяне на вграден в ключа на кабел.-Двухполюсный полюс ключ, подходящ и за управление на 1 верига.-Вътрешната част на това разбиване има месингови контакти.-Широко се използва в дома на осветление.Подходящ за управление на електрически лампи, вентилатор или малки уреди, като маса и подови лампи.Как да инсталирате вграден в ключа?-Нарежете на кабела в мястото, където искате да преминете.-Нарежете тел и поставете захранващия кабел в канал за кабели в долната част на ключа.-Натиснете половини на превключвателя един към друг и затегнете винта на ключа.Спецификация : Материал : найлон, месинг Цвят : черен Диаметър на отвора : 7 мм / 0,28 "Размер : 83 x 70 x 27 mm /3,27 "x 2,76"x 1,06" (Д * Ш * В) Номинална мощност (Макс.) : AC 250 V 3 A.

Избор на купувачи..