• New
Duogalia Fiber Cleaner Дръжка за почистване на оптични инструменти за 1.25 mm/2.5 мм конектор SC/ST/FC/LC/MU По-800 Почиства Торцевую повърхността на влакното и оптичен жак (2 бр.)
zoom_in

Duogalia Fiber Cleaner Дръжка за почистване на оптични инструменти за 1.25 mm/2.5 мм конектор SC/ST/FC/LC/MU По-800 Почиства

BGN 0.67

Сума
check В магазина

【Прилагането на】 Подходящи за почистване оптоволокна SC/ST/FC LC/MU диаметър 1,25 мм и 2,5 мм 【По-800 почистващи препарати】за Еднократна употреба с повече от 800 почиствания на единица. 【Материал】 Антистатик смола, лесен за използване и переноске. 【Пълно почистване на】Система за почистване може да се завърта на 180 градуса за цялостна почистване за осигуряване на качеството на мрежата. 【Висока чистота】Чистота може да достигне до над 95%, докато конвенционалните почистващи памучни тампони може да бъде най-60%. 【Прилагането на】 Подходящи за почистване оптоволокна SC/ST/FC LC/MU диаметър 1,25 мм и 2,5 мм 【По-800 почистващи препарати】за Еднократна употреба с повече от 800 почиствания на единица. 【Материал】 Антистатик смола, лесен за използване и переноске. 【Пълно почистване на】Система за почистване може да се завърта на 180 градуса за цялостна почистване за осигуряване на качеството на мрежата. 【Висока чистота】Чистота може да достигне до над 95%, докато конвенционалните почистващи памучни тампони може да бъде най-60%.

Избор на купувачи..