• New
Заплетенные Фиби за коса COSPLANAT с хрустальным камък, 6 бр., Шнола с 3 скоби отгоре, Щипки за коса във формата на панделка, Тройната Шнола, Щипки за коса Prosperial, (Бели, розо?
zoom_in

Заплетенные Фиби за коса COSPLANAT с хрустальным камък, 6 бр., Шнола с 3 скоби отгоре, Щипки за коса във формата на панделка,

BGN 3.19

Сума
check В магазина

1. Двуслойни аксесоар за коса изработен от висококачествен акрил и кристали, с размер 3,5 х 1,17 инча, идеален за жени и момичета, които искат да дадат на своите прическам малко блясък и творчество. 2. Уникален дизайн, с блестящи кристални камъни, създаващи блестящ вид на слънцето, което го прави идеален за сватби, партита, обучение и други дейности. 3. Включва в себе си три затягане по-малък размер, закрепени към зажиму по-голям размер, което предоставя безкрайни възможности прически, подходящи за всички възрасти и нива на квалификация, осигуряване на уникална точката на продажба за тези, които искат да се открояват в тълпата. 4. Изработен от висококачествени материали, траен и устойчив, подходящ за широк спектър от типове коса, включително и гъсти, тънки, къдрава и прави, като осигурява надеждна фиксация, без да причиняват щети или дискомфорт. 5. Перфектен модерен подарък за съученици, за семейството или с приятели по Коледа, деня на благодарността, Ден на св. Валентин, рождени дни, Ден на майката и други специални случаи, благодарение на уникалния дизайн и висококачествени материали, което го прави стилен и е практично допълнение към всяка колекция аксесоари за коса.

Избор на купувачи..