• New
Органи за Шиене, Памук Красив Памук Цвете Свободен Натурален Уникален Бохо Джайпури Курти Декоративно Изкуство за Традиционен индийски Санганери Реколта Етничес?
zoom_in

Органи за Шиене, Памук Красив Памук Цвете Свободен Натурален Уникален Бохо Джайпури Курти Декоративно Изкуство за Традиционен

BGN 41.65

Сума
check В магазина

Дизайн : разпечатки с птици, размери - ширина : 44 "инча (приблизително).Можете да използвате тази тъкан, като в одеяле.Тази тъкан може да се използва за декоративни цели и в модата на облеклото.Плат не е тънка и не е дебела.Това е плат, среден размер. Идеален за капитониране, бродерия, облекла, аксесоари за дома и други различни цели. Размер - 3,5,10,15,20 ярда зависи от вашия избор в зависимост от размера Материал : 100% памук. Реалните цветове могат да се различават малко от предаването, поради естеството на снимане и настройки на цветовете на монитора.Ширина тъкани : 44 инча (1,1 m) Материя : лек памучен Брой нишки : 60 x 60 Качество : 92 x 88 Дължина : 36 инча в двора.Използвайте в текстилната тъкан, тъкани за домашен интериор, художествена тъкан, плат за бродерия, платове за пердета и друга работна кърпа.Можете да използвате тази тъкан, като в одеяле.Тази тъкан може да се използва за декоративни цели и в модата на облеклото.

Избор на купувачи..