• New
Маска за лице-стик от зелен чай за лице, Средство за премахване на черни точки, Екстракт от зелен чай, Дълбоко почистване на порите, Хидратация на лицето, Изсветлява?
zoom_in

Маска за лице-стик от зелен чай за лице, Средство за премахване на черни точки, Екстракт от зелен чай, Дълбоко почистване

BGN 4.79

Сума
check В магазина

【Прилагане на маска от зелен чай】 Раскрутите маска, равномерно нанесете я върху лицето и оставете за 10 минути да изсъхне.След това, след като я изплакнете с вода. 【Ефективна маска от зелен чай】 Екстракт от зелен чай, който може дълбоко почистване на лицето, да контролира съдържанието на мазнини и подхранване на кожата, подобрявайки нейното състояние. 【Лесно се нанася】Текстура, фина и гладка, лесно се разпределя.Подходящ за всички типове кожа. 【Освежаващи и хидратиращи】Маски за лице от зелен чай проникват дълбоко в порите, абсорбира излишната мазнина и осигуряват по-дълбоко и нежно почистване на кожата.В допълнение към очистването, пръчици за маска от зелен чай, омекотява и поясни кожата, изпълва я с влага. 【Натурални съставки】 Вода, пропилен гликол, глицерин, титанов диоксид, "каолин", изоцетет-20, бутиленгликоль, натриев хидроксид, стеаринова киселина, екстракт от чай, динатриевый EDTA, зелен хром оксид, дикалия глицирризинат, витамин е. Начин на прилагане : . 1. Раскрутите паста и нанесете я върху лицето. 2. Равномерно нанесете върху лицето и оставете за около 10 минути. 3. След като изсъхне, изплакнете с вода.

Избор на купувачи..