• New
1000шт Мини Козметичен Шпатула Еднократна Лъжичка Лъжица За Грим Маска Крем Лъжица Крем За Очи Пръчка За грим за Красота на Лицето си САМ Комплекти инструменти (Розо?
zoom_in

1000шт Мини Козметичен Шпатула Еднократна Лъжичка Лъжица За Грим Маска Крем Лъжица Крем За Очи Пръчка За грим за Красота

BGN 0.67

Сума
check В магазина

Описание : чисто нов и високо качество От подбрано материал, издръжлив и Лесен за многократна употреба дизайн, лекота на употреба, Нетоксичен, без мирис, безопасен за използване на Евтин и елегантен, достоен за това.Тип обект : Инструмент за грим.Материал : Пластмаса PP.Опаковката включва? лъжица за грим 1000шт.Моля, обърнете внимание : 1. Измерване на ръка, моля, се допуска отклонение 1-3 мм 2. Поради различни монитори цветовете са различни, действително продукт е предимство 3. Уважаеми купувачи, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Описание : чисто нов и високо качество на избрания материал, издръжлив и Лесен за многократна употреба дизайн, лекота на употреба, Нетоксичен, без мирис, безопасен за използване на Евтин и лъскав, заслужава да има Вид на продукта : Инструмент за грим Материал : пластмаса ПП Моля, имайте предвид, че търговците на кутията няма.На продукт (и) ще бъде надеждно опаковани в пузырчатый пакет.

Избор на купувачи..