• New
Набор на Каботажните Sweet Elegance® от 6 Кухи подложки за чаши от PVC, Украса на масата в Деня на Благодарността, Украса за Дома на фестивала (Златни цветя)
zoom_in

Набор на Каботажните Sweet Elegance® от 6 Кухи подложки за чаши от PVC, Украса на масата в Деня на Благодарността, Украса

BGN 4.26

Сума
check В магазина

Комплектът включва общо 6 на каботажните.Изработен от висококачествен PVC материал.Тази поставка - добър избор за украса на масата и допълнителна защита от изгаряне.Лесни за почистване, можете да го търка хартиени кърпи или директно влажни хартиени кърпи. 1. Комплект от 6 на каботажните, в комплекта са включени само шест каботажните. 2. Диаметър : 4,02 инча / 10,2 см, индивидуален нето тегло : 6 грама. 3. Изработен от екологично чист материал PVC.Ефективно изолирайте топлината на бюрото си. 4. Поставка сладък и пълен с блясък, който ще се превърне в изискан украшение на бюрото си, като вашата трапеза по-стилен вид.Лесен за почистване : можете директно да ги търкайте чиста хартия или влажни кърпички. 5. Подходящ е за различни събития като сватби, рождени дни, годишнини, срещи с приятели, семейни срещи и т.н., И също така могат да се използват в кухнята, в хола и на различни маси.

Избор на купувачи..