• New
Ticuenicoa 7 × 5 метра Фон с Динозавром Cartoony Акварел Динозавър Фотофоны за момчета Снимка на рождения Ден на 3D Джунглата Фонови Украса за момче Детски Парти Детски Душ Сн?
zoom_in

Ticuenicoa 7 × 5 метра Фон с Динозавром Cartoony Акварел Динозавър Фотофоны за момчета Снимка на рождения Ден на 3D Джунглата

BGN 3.00

Сума
check В магазина

[Широко приложение] : Фон може да се използва като фон за снимки, с декор на стени, банер за торта, тържества, фотография във фото студио и така нататък. ? Благодаря ви за подкрепата!Наслаждавайте се на пазаруване. В опаковката не е на бутоните или на лентата.[Конкретни детайли] : 1БР размер 7 × 5 метра (ширина × височина), тънък винил, здрав, дигитален печат с висока разделителна способност, нетоксичен, безопасен при допир. [Използването] : Приложете фон към основата с помощта на скоби, лепенката или прибейте фон пирони към стената. [Конкретни детайли] : 1БР размер 7 × 5 метра (ширина × височина), тънък винил, здрав, дигитален печат с висока разделителна способност, нетоксичен, безопасен при допир. Фонът е направен от тънък винил, който не се пере, но хлъзгав можете да избършете с влажна кърпа. [Широко приложение] : Фон може да се използва като фон за снимки, с декор на стени, банер за торта, тържества, фотография във фото студио и така нататък.Специален модел привлича вниманието, добавяйки атмосферата на радост в своя дом с помощта на други цветни орнаменти. Не е водоустойчив.Ефект на стрелба ще е по-добре с фотооборудованием.

Избор на купувачи..