• New
Нашийник за домашни любимци от естествена кожа Apple AirTag, съвместим с Apple AirTag 2021, от здрава кожа (с Размери: широчина 0,6 инча за врата на 12-15 см, черен)
zoom_in

Нашийник за домашни любимци от естествена кожа Apple AirTag, съвместим с Apple AirTag 2021, от здрава кожа (с Размери:

BGN 1.67

Сума
check В магазина

ПРОСЛЕДЯВАНЕ на ВАШИЯ домашен ЛЮБИМЕЦ : предназначен за поставяне на Air Tag за точно проследяване на всяко движение на вашия домашен любимец.Съвместим с Apple Air Tag 2021, в комплект не е включена.
УЛЬТРАМЯГКАЯ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА : Единственият кожена яка Air Tag, изработени колумбийските майстори.Нашите материали са от естествена кожа и висококачествени довършителни продължават дълги години.
УНИВЕРСАЛЕН : предлага се в четири варианта и три цветови варианта, от малки до размер XL, която ви позволява да вземете яка идеален размер за вашия домашен любимец.
СТИЛЕН : Нашите качествени материали изглеждат добре и създават по-естествено усещане.Всяка продуктът е произведен ръчно от майстори.
ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ : естествена кожа, която ние използваме, е рециклирана страничен продукт на производството на месо, това е екологично чист продукт, който трайни и лесни за почистване.

Избор на купувачи..