• New
Монета 2022 година с тегло 1 унция от американския полиран сребро с орел SP70 (етикет с флага на първи удар) на стойност 1 SP70 бр.
zoom_in

Монета 2022 година с тегло 1 унция от американския полиран сребро с орел SP70 (етикет с флага на първи удар) на стойност

BGN 1.00

Сума
check В магазина

Чистота : Фино сребро 999 проба.Съдържание на метал : 1 Трой унция.Диаметър : 40,6 мм; Дебелина : 3,2 мм. Снимка с източване; Снимка е доказателство за качеството.Вие ще получите една монета SP70 от PCGS за всяка покупка.Чистота : Фино сребро 999 проба.Съдържание на метал : 1 Трой унция.Диаметър : 40,6 мм; Дебелина : 3,2 мм. Снимка с източване; Снимка е доказателство за качеството.Вие ще получите една монета SP70 от PCGS за всяка покупка.Монетен двор на Съединените Щати празнува 2022 година от пускането на последната версия на серия монети American silver eagle.Тази американска монета с полиран сребърен орел с тегло 1 унция 2022 година с тегло 1 тройунция, които ви предлагаме са в състояние да "SP70" и е сертифицирана "First Strike" професионална услуга за сортиране на монети (PCGS). Съдържа 1 грам чисто сребро проба 999, тегло, чистота и съдържание, за което са гарантирани от правителството на САЩ, което го прави една добра инвестиция в ценни метали. На аверсе изобразени исторически фигура "Walking Liberty", изпълнени на световно известния скулптор Адольфом А. Вайнманом, първоначално използван на монетата достойнство в полдоллара САЩ 1916-1947 години. Либърти изобразява в дълга рокля с флага на сащ, накинутым на тялото си.В дясната си ръка тя държи букет от маслинови клони, докато другата ръка се простира пред нея.Слънцето изгрява долу вляво.Култов символ на Римската империя, олицетворяващи върховната власт.Дизайн на гърба silver eagle е творение на художника Художествени Infusion Program (ПДИ) Емили Дамстра и е създаден от художник на медалям Mint Майкъл Гаудиозо. На реверсе изобразен белоглав орел, приземляющийся с дъбова браншовите в талоните, когато той се готви да кацне в гнездото.Дизайн във формата на орел, заобиколен от надписи, обозначающими наименование, тегло, проби и страната на издаване, да не говорим за девизе "E Pluribus Unum".Прекрасно допълнение към вашата колекция кюлчета.

Избор на купувачи..