• New
Новородено Бебе За Малки Момичета И Момчета, Сладък Монофонични вязаный Пуловер с дълги ръкави, Облекло, Риза, Есенно-зимно топло Облекло (11-Жълт, Един размер)
zoom_in

Новородено Бебе За Малки Момичета И Момчета, Сладък Монофонични вязаный Пуловер с дълги ръкави, Облекло, Риза, Есенно-зимно

BGN 2.00

Сума
check В магазина

Смес от памук.Внесен.Дължина на ръкав : Дълъг ръкав. 4. Този дизайнерски дрешки с принтом за вашето дете! сладко и готино, ние не се съмнявам, че вашето Дете ще бъде най-хубав карапузом от Всички. 1.It е Изработена от материали, приятни на допир за ръце, не нанасящи вреда на кожата на Вашето дете.Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.Причина : Casual.Смес от памук.Внесен.Дължина на ръкав : Дълъг ръкав. 4. Този дизайнерски дрешки с принтом за вашето дете! сладко и готино, ние не се съмнявам, че вашето Дете ще бъде най-хубав карапузом от Всички. 1.It е Изработена от материали, приятни на допир за ръце, не нанасящи вреда на кожата на Вашето дете.Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.Причина : Casual.Есенно-зимни Топли Дрехи За бебета, Момичета и Момчета, Сладък Монофонични Вязаный Пуловер с дълги ръкави, Дрехи Shirt1.Той е изработен от материали, приятни на допир, не нанасящи вреди на кожата на вашето бебе Вид на фигурата : с принтом животни Стил : сладък Пол : за девочекпожалуйста, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.Украса : нематериални материал : памучен смес 2. Стилен и модерен дизайн с анимационни принтом ще направи вашето дете е по-привлекательным3.Отличен за есента на ежедневието, а също е страхотна идея за подарък на детско шоу, Дължина на дрехите : обикновен пакет включва : 1 бр. топ + 1 бр. шапка + 2 бр. панталони + 1 бр. лигавник Яка : с кръгло деколте моля, Обърнете внимание, моля : Ако детето ви, препоръчваме ви да изберете по-голям размер, благодаря.Дължина на ръкав : Дълъг ръкав е позволено както за ръчно, така и машинно пране. Начин на приложение : всекидневни, ежедневный4.Този дизайнерски дрешки с принтом за вашето дете! сладко и готино, ние не се съмнявам, че вашето дете ще бъде най-симпатичен карапузом от всички.

Избор на купувачи..