• New
Опаковка червило Набор от червило Молив за очна линия Грим на устните Антипригарный лепило е Лесно да се прилага Водоустойчива Устойчива червило Здрав кадифе с те?
zoom_in

Опаковка червило Набор от червило Молив за очна линия Грим на устните Антипригарный лепило е Лесно да се прилага Водоустойчива

BGN 3.33

Сума
check В магазина

Водоустойчива очна линия за устни : Тази прекрасна молив за очна линия на устните осигурява дълготрайна устойчивост.Тези ролки за грим Могат да се носят дори по Цял ден!Закупете този водоустойчив, който предпазва от изпотяване молив за устни.Лесна за нанасяне на очна линия за устни : Крем текстура на тази молив за устни с Телесен цвят Много Плавно пада.Мека извод за устни Прави устните по-дебели и обемни.Шик средства за устни : В нашата оферта са представени Высокопигментированные цвят молив за устни, които идеално се съчетават с всеки червило Или могат да бъдат използвани, за да се придаде форма на устните.Идеален подарък за близки, семейство и приятели, а също и за това, за да изненада самия себе си!Изживейте Вълнението от получаване на Набор от червило. не се страхувайте да Го Пробвам!.Всички нюанси молив за устни : Тези высокопигментированные молив за устни се предлагат в най-различни нюанси, от тъмно кафяво до най-дръзките червени.Изберете цвят молив за устни.Създайте перфектния начин за устни. Комплект червило червило молив за очна линия грим на устните антипригарный лепило е Лесно да се прилага Водоустойчиви, устойчиви червило здрав кадифе с телесен цвят Лесно се побира в мини-капсула Набор от червило Материал : Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 10 грама опаковка Размер : 17x1x1 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.).

Избор на купувачи..