• New
holuxer Голям Разтегателен Тактически Обяд-Бокс за мъже, Здрава Изолирано Запечатани Чанта за Обяд, Тежкотоварни Чанта-хладилник за Работа, Пикник на Открито, Офис и з?
zoom_in

holuxer Голям Разтегателен Тактически Обяд-Бокс за мъже, Здрава Изолирано Запечатани Чанта за Обяд, Тежкотоварни Чанта-хладилник

BGN 14.39

Сума
check В магазина

ДВУПЛАСТОВА по - ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ- Максимален капацитет от 15 литра, побира 24 кутии кока-кола (330 мл).Проектиран с 2 отделения, които могат да отделят прах от влажен.Горно отделение за съхранение може да бъде разширена, да се увеличи обемът на 4 л. 2 етажа странични джоба, 2 предни джоба и 1 вътрешен мрежест джоб предоставят повече пространство за съхранение, което е удобно за работа, разходки, строителство, пикник, къмпинг, еднодневни екскурзии и така нататък.ТАКТИЧЕСКИ ДИЗАЙН - дизайнът на тази тактически чанти за обяд съчетава в себе си улични и тактически елементи и се отличава с висока якост.Велкро отпред можете да прикачите персонализирани етикети, като велкро с флага.На лямке отзад могат да бъдат окачени клипс за съхранение на ключове, слънчеви очила и т.н., е Регулируема и подвижна презрамка прави переноску по-удобно. особено подходящ за шофьори, войници, строители, спортисти и много други.ОТЛИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на ИЗОЛАЦИЯ - Нашият изолационен обяд-бокс выстлан висококачествено алуминиево фолио и е пълна вътре изолационна пяна с дебелина 6 мм, Благодарение на многослойна конструкция изолация е добре задържа топлината и студа, което осигурява свеж вкус и полезност на продуктите.Има и много цветове за избор, което го прави идеален подарък за ваш съпруг, баща и приятел за рожден ден, Коледа и т.н., ВОДОУСТОЙЧИВ И стягане - тази чанта-хладилник, изработен от висококачествени материали с триизмерна външния си вид.Външен слой от устойчива на износване / водоустойчив плат Оксфорд здрав и издръжлив, той ще защитава вашия обяд и всичко, което е вътре, от прах или дъжд.Вътрешната част е сгъсти възвръщане подплата от алуминиево фолио, които могат да издържат на температури до 248 градуса по Фаренхайт, в нея може да се постави предварително загрята храна направо, и я лесно за почистване.Благодарение на технологията за термично пресоване на шева е по-добре защитени от течове.ГАРАНЦИЯ И сервиз - ангажимент за политиката на гаранционно обслужване в рамките на 365 дни.Ние дълбоко се грижим за вашия опит, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас чрез "Контакт с продавача", и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предложат добро решение.Размери в нормално състояние (Д Х Ш Х В) : . 12 x 8,07 x 10 (инч). 30,5 x 20,5 x 26 (см). Размер в разширено състояние (Д Х Ш Х В) : . 12 x 8,07 x 12,4 (инч). 30,5 x 20,5 x 31,5 (см).

Избор на купувачи..