• New
Флип-надолу капачката Mavis's Дневник за Google Pixel 6a, една чанта-портфейл с държач за карти, тънък защитен калъф-награда от матирана кожа премиум-клас с магнитна закопчал?
zoom_in

Флип-надолу капачката Mavis's Дневник за Google Pixel 6a, една чанта-портфейл с държач за карти, тънък защитен калъф-награда

BGN 1.33

Сума
check В магазина

Пълна защита на тялото.Магнитна закопчалка.На притежателя на картата.Предпазва вашия телефон от прах, мръсотия, драскотини и повреди.Лесен достъп до всички бутони, камера, динамика и конектора.Вградени джобове за карти ви позволяват да съхранявате удобно за самоличност, кредитни карти и пари в брой.Регулируема поставка за крака позволява ви да изберете удобен вид за гледане на филми, видео паметта и т.н. [Съвместима модел телефон] флип-надолу защитно покритие е идеален за Google Pixel 6a. Класически и елегантен цвят олицетворява силата и красотата на простотата. [Защита на 360 градуса] Устойчив портфейл от изкуствена кожа и висококачествени вътрешен броня от мека TPU предпазват вашия телефон Pixel 6а от случайни драскотини, мръсотия, удари, удари, пръстови отпечатъци, ежедневно износване. [Многофункционален] Калъф Pixel 6a оборудван с отделения за вашите визитки, джоб на страничната рамка за пари или допълнителни карти, стойка за гледане в режим "свободни ръце", а също така ефективен и стилен дизайн, магнитно заключване за защита на вашите пари и визитки. [Висококачествени материали] Флип калъф Pixel 6a е изработен от висококачествена изкуствена кожа и професионално обработени с точна прострочкой и висококачествена вътрешна памучна подплата, за да е обърнат към телефона с точни отвори за камерата и пристанища. [Стилен и практичен] Тънък калъф-награда на Google Pixel 6a е луксозен външен вид.Превключва в хоризонтално положение и служи като стабилна стойка, са подходящи за забавление или стрийминг.За гледане на филм или видео с помощта на този своята практика ще стане по-лесно, и вашият телефон ще изглежда специален, атрактивен, сладък, елегантен и стръмен.

Избор на купувачи..