• New
Waling Куки За Закачалки за дрехи Lianyao, 10/60 БР, Флокированные Куки За Закачалки, Куки За Закачалки, Компактни Куки За Подреждане на Гардероб, Сив, Черен, Черен 10 бр.
zoom_in

Waling Куки За Закачалки за дрехи Lianyao, 10/60 БР, Флокированные Куки За Закачалки, Куки За Закачалки, Компактни Куки

BGN 37.12

Сума
check В магазина

[Висококачествен материал] : Флокированные куки са изработени от висококачествена ABS, трайни и нескользящие, можете да ги използвате за поставяне на закачалки.А закачалка с флокированным на една кука има максимална носеща способност на 9 кг, така че, моля, носете тежки дрехи по желание. [Противоскользящий дизайн] : Повърхността на рамката кука покрита с флокированием, за да се предотврати подхлъзване дрехи и не се надраска си.Това може също така да даде своя гардероб организиран вид. [СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО] : Свързване куки за закачалки перфектно решават проблема с ограниченото пространство и излишни дрехи.Куки се определят закачалка вертикално, напълно използване на пространството под шкаф. [ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН] : флокированный кука, малък и лек, много удобен за носене.Много подходящ за окачване на чанти, облекло, панталони, тениски, шапки, шалове и други малки обекти.it това семейство, пътуване, бизнес пътувания и така нататък. [КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ] : поели Сме ангажимент да предоставят най-надежден продукт с най-добрите услуги след продажбата обслужване за всеки наш клиент.Моля, просто не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Добре дошли в магазин LYJN!Закачалка с нескользящим флокированным на една кука 10/60 бр функция е мощен и практичен, отлични материали, лесно да организирате пространството в гардероба си, е лесно да се организира с помощта на набор от куки за дрехи, баня, кухня и т.н. Характеристики : 1, Опаковки от 10/60 куки за закачалки, 2 цвята за избор, достатъчно за употреба от цялото семейство.2. Стекающиеся куки за закачалки спестяват място и са лесни за употреба, благодарение на което вашият гардероб е все по-голям.3, Висока якост лагер, максимална сила, като достига до 9 кг, така че не се колебайте да се поставят на него тежки дрехи. 4, Висококачествени мини-куки за закачалки, не оставят следи, дори ако дрехите са повешена, и тя не помнется, не е нужно да се притеснявате, че това ще ви даде някакви неприятности. 5, напълно нов флокированный дизайн, лека и нескользящий, няма да навреди на вас и вашето семейство.Параметри : Материал : флокирование Цвят : син, черен Размер : 4,6x2,5x0,5 см/1,81x0,98x0,2 комплекта включва : 10/60 бр. х куки за закачалки с флокированием Забележка : Тъй като посочения по-горе размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.Опция гаранция гаранция : Гаранция за връщане в рамките на 30 дни ще бъдат напълно възстановени.Ако имате някакви допълнителни въпроси, ще се радвам да ви осигури пълно възстановяване или ново алтернативно решение.

Material:
Flocking
Color:
, blue, black
Size:
4.6x2.5x0.5cm/1.81x0.98x0.2in
Package Includes:
10/60 PCS x Flocking Hanger Hooks:
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above.:
Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
Warranty guarantee:
The refund guarantee within 30 days will be fully reimbursed. If you have any questions, I will be happy to provide you with a full refund or a new alternative solution. :

Избор на купувачи..