• New
Лупа на екрана на телефона ACCDUER 3D Усилвател на екрана на мобилен телефон, Проектор за смартфони, за гледане на филми на всички смартфони под Лупа на екрана на мобиле?
zoom_in

Лупа на екрана на телефона ACCDUER 3D Усилвател на екрана на мобилен телефон, Проектор за смартфони, за гледане на филми

BGN 0.67

Сума
check В магазина

-Увеличително стъкло за екрана на мобилен телефон използва оптична технология за мащабиране с висока разделителна способност, без батерия, много подходящ за всеки смартфон. ▶ Мобилна екранна лупа подобни на мобилен проектор, който може да се удвои на екрана на мобилен телефон.Продължително фокусиране на малкия екран ще намали дискомфорта и зрителна умора. ▶Мобилна екранна лупа използва варио оптика с висока разделителна способност и не се нуждае от батерии, което го прави идеален за всеки смартфон. ▶В продължение на няколко секунди телефонът е включен на гигантски екран, сверхчистые оптични лещи, които предпазват очите от синя светлина, далеч от радиация късогледство. ▶ Строг антибликовый дизайн, липса на смущения от обектива, супер ясна картина на голям екран, по-малка умора на очите. -Увеличително стъкло за екрана на мобилен телефон използва оптична технология за мащабиране с висока разделителна способност, без батерия, много подходящ за всеки смартфон. ▶ Мобилна екранна лупа подобни на мобилен проектор, който може да се удвои на екрана на мобилен телефон.Продължително фокусиране на малкия екран ще намали дискомфорта и зрителна умора. ▶Мобилна екранна лупа използва варио оптика с висока разделителна способност и не се нуждае от батерии, което го прави идеален за всеки смартфон. ▶В продължение на няколко секунди телефонът е включен на гигантски екран, сверхчистые оптични лещи, които предпазват очите от синя светлина, далеч от радиация късогледство. ▶ Строг антибликовый дизайн, липса на смущения от обектива, супер ясна картина на голям екран, по-малка умора на очите.Екранна лупа притежава превъзходно качество на изображението, което ви позволява ефективно да удвои размера на екрана, за да може в максимална степен да се насладят на филми с висока разделителна способност на вашия телефон. подходящ за всички видове мобилни телефони.спецификации на продукта : Име : Усилвател за мобилен телефон ultra clear Материал : ABS + антисиняя лещи Цвят : бял, черен Размер на екрана : 8/12/14/18 инча Тегло : 455 гр Съвместимост : Подходящ за всички видове смартфони съдържание на Пакета : Лупа на екрана на мобилния телефон * 1 Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Избор на купувачи..