• New
Електрически Прекъсвач за аварийно спиране с Червена Глава, Въртяща се Спирала Клемма Нулиране, Бутон Ключове за управление - (Цвят: както е показано)
zoom_in

Електрически Прекъсвач за аварийно спиране с Червена Глава, Въртяща се Спирала Клемма Нулиране, Бутон Ключове за управление

BGN 44.96

Сума
check В магазина

Цвят : Както е показано на фигурата.Пратката включва : 1 бр. Ключ за аварийно спиране.Този бутон превключвател обикновено се използва реле, както и други схеми за саморегулиране.Издръжлив дизайн : Този прекъсвач за аварийно спиране на електрическото оборудване е изработена от пластмаса, тя е здрава и не е лесно да се прекъсне.Подмяна на стар : Този грибовидный прекъсвач за аварийно спиране е здрав и е добър избор за подмяна на износени или повредени.Цвят : Както е показано на фигурата.Пратката включва : 1 бр. Ключ за аварийно спиране.Този бутон превключвател обикновено се използва реле, както и други схеми за саморегулиране.Издръжлив дизайн : Този прекъсвач за аварийно спиране на електрическото оборудване е изработена от пластмаса, тя е здрава и не е лесно да се прекъсне.Подмяна на стар : Този грибовидный прекъсвач за аварийно спиране е здрав и е добър избор за подмяна на износени или повредени.Описание : е Безопасна за употреба : Този прекъсвач за аварийно спиране изпълнена с въртящ се механизъм за нулиране, и натиснете бутона блокира му. Лесно свързване : този ръчен превключвател за спиране оборудван с 2 винтови клеммами и 1 постоянен контакт.Широко приложение : Този бутон превключвател обикновено се използва реле и други вериги за саморегулиране.Издръжлив дизайн : Този прекъсвач за аварийно спиране на електрическото оборудване е изработена от пластмаса, тя е здрава и не е лесно да се прекъсне.Подмяна на стар : Този грибовидный прекъсвач за аварийно спиране е здрав и е добър избор за подмяна на износени или повредени.Технически характеристики : Материали : Пластмаса.Цвят : Червен, черен.Диаметър на копчета : прибл. 40 мм /1,57 инча.Диаметър на монтаж на отвора прибл. 22 мм /0,87 инча.Дебелина на лентата : около максимум 5 мм/0,20 инча (регулирани). Размери (ДхШ) : приблизително 76x40 мм/2,99x1,57 инча. Забележка : поради различни разрешения на вашия компютър могат да бъдат малки нарушаване на цвят.Може да има малка грешка се дължи на различни измервания ръчно.Комплектът включва : Превключвател за аварийно спиране, 1 бр. Характеристики на продукта : Това е интелигентно устройство : Не ток : Друг материал : пластикособенности : въртящ се отменя Номер на модела : el023526тип на ключа : Ключ переключательгарантия : /Сертификати : липсва Произход : континентален Китайтип елемента : Переключателисертификация : НЯМА.

Избор на купувачи..