• New
npkgvia Дръжка Velvet Молив, червило, За грим, Водоустойчив Матова Линия, червило, Вино, червило, Калена (M, Един размер)
zoom_in

npkgvia Дръжка Velvet Молив, червило, За грим, Водоустойчив Матова Линия, червило, Вино, червило, Калена (M, Един размер)

BGN 2.00

Сума
check В магазина

1 X Кадифе дръжка за червило. удобна и лесна : подходящ за устни, когато се прилага.Не слеживающаяся и лека ФОРМУЛА съдържа ултра-пигмент, придающий устните максимален комфорт. Гланц-червило, лесно да пада върху устните.Той е лек и Удобен.Ще забравите, че Някога нещо се Прави.Характеристики : Кръгъл цвят, мек и гладък материал.Здрава антипригарная чаша : Супер траен ефект грим на устните, антипригарная чаша и липсата на избледняване.Копринена, Мека И Елегантна. Червило с телесен цвят 15 цвята : всеки от тях може да осигури реален ефект и да доведе до пристрастяване към устните. 15 Натурални и свежи цветове е Идеално ще отговорят на вашите различни нужди в грима на устните.Той е Наситен, топъл И подобрява тена на лицето.Дръжка Velvet молив, червило, за грим, водоустойчив матова линия, червило, вино, червило, трайни размер : 14x2, 5 см (дължина х диаметър) Забележка : при различни настройки на дисплея се допуска малка разлика в размера и малка разлика в цвета се дължи на ръчно измерване на Здрава антипригарная чаша : супер траен ефект грим на устните, антипригарная чаша и липсата на избледняване.Копринена, мека и елегантна.Висока възпроизвеждане на цветовете : изработен е от специално подбрани пигменти. цвят, блясък, пълноцветен, много.Придайте на вашите устни луксозен пигментированный цвят.Мек сатен и ярки цветове придават на устните младежки вид и очарователни цветове, а също и ярко подчертават цветова линия на устните.Удобен и лесен : прилепен към устните му, когато се прилага.Не слеживающаяся и лека ФОРМУЛА съдържа ултра-пигмент, придающий устните максимален комфорт.Гланц-червило, лесно да пада върху устните.Той е лек и удобен.Ще забравите, че някога нещо се прави.1 X дръжка за нежната червило 15 цвята веществени червило : всяка от тях може да осигури реален ефект и да доведе до пристрастяване към устните. 15 натурални и свежи цветове е идеално ще отговорят на вашите различни нужди в грима на устните.Той е наситен, топъл и подобрява тена на лицето.Подходящ за различни поводи : нашата червило е много красива, елегантна и лесна за използване.Просто започнете с центъра на устните и смес от външната страна, за да се създаде естествена форма и равномерно придадат на устните обем.Той е подходящ за грим в различно време на годината, особено за посещения на офиса, пазаруване, туризъм, срещи с приятели и други случаи.Това е и най-добрият подарък за приятелки, приятелки, колеги и т.н. Характеристики : наситен цвят, мек и гладък материал.

Избор на купувачи..