• New
Bri-moryea Roronoa Zoro 7 Цвята Промяна Маса Фигурки Лампа Luffy USB Led Настолна Лампа Японски Аниме Zoro лека нощ Хладно Нощна Настолна Лампа Модел Играчки Коледна лампа (Niki)
zoom_in

Bri-moryea Roronoa Zoro 7 Цвята Промяна Маса Фигурки Лампа Luffy USB Led Настолна Лампа Японски Аниме Zoro лека нощ Хладно

BGN 9.59

Сума
check В магазина

1. (Две в едно) Всяка лампа е мини версия на малката USB-лампа.Тази led лампа - фантастично ненадминат предмет, който създава по-добри идеи за всякакви фенове. 2. (3 D ефект) Това е един прекрасен художествен лампа.Можете да видите 3 D-скулптура в тъмното.Но в действителност това е двуизмерна илюзия, която се създава плосък акрилно стъкло, на повърхността на който гравирано изображение на 2 D гравиране. 3. (Дистанционно управление) Можете да използвате дистанционното управление, за да отворите или затворите лека нощ, промяна на цвета.Можете също така можете да се докоснете до сензора на база, за да променят цвета си.Има 16 вида промени в цвета, ние сме оборудвани със зарядно, кабел, можете също така да инсталирате батерията в долната част на основата.(В комплекта на продукта не включва батерии). 4.(Прекрасен подарък), Той е подходящ като подарък за всеки празник и ден на памет.Например, изненади за Коледа, Нова година, рожден ден, Хелоуин, Деня на благодарността и годишнина от сватбата.Това също може да бъде най-добрата играчка за вашите деца. 5. (Гаранция за качество) Ние гарантираме безусловна замяна или връщане на дефектни лампи. 7 Промяна на цветове (червено, Зелено, Синьо, Жълто, циан, лилаво, Бяло).Сензорен бутон : Натиснете веднъж, светва един цвят, натиснете го още веднъж, тя се изключва.Натиснете го на трето място, ще светне друг цвят или можете да смените режима с помощта на дистанционно управление.Режим на автоматична смяна на цвета.Кликнете на сетивно бутона, за да се запази цвета, след това го натиснете още веднъж, работи в режим на автоматична промяна на цветовете.Устойчив на абразия, не избледнява.За да активирате икономии.Разход на енергия : 0,012 кВт.ч / 24 часа; Срок на експлоатация на светодиодите : 10000 часа.Може да се постави в спалнята, детска, хол, бар, магазин, кафе, ресторант и т.н., като декоративно осветление. Дистанционно управление.Това ще е най-специална играчка за всички фенове на Ророноа Zoro.Ваш приятел, братя, сестри, родители и на вашите деца и внуци много се радвате на този перфектен 3 D led нощна светлина.Не се колебайте да го сега!.Можете да го сложи на масата като настолна лампа.Това също може да бъде лека нощ за спане на детето, който ще помогне на вашето дете да се избегне кошмари. 7 Цветове : Червено, Зелено, Синьо, Жълто, циан, лилаво, бяло.Тази лампа може да се използва сензорна бутон или дистанционно управление за промяна на цветове.Можете да настроите един цвят или инсталирате цветен градиент по своему.Той може да работи от USB кабел или на батерии 3x AA.Това е много специален и хубав малък преносим лампа.Това може да бъде чудесна декорация за вашия лаптоп и компютър.Можете да го използвате навсякъде, където има USB порт.

Избор на купувачи..