• New
Decalzone Inc Buck Персонални Стикер на стената с името на Елен - Украса за дома с Потребителски име - Името на развъдника, Стикер На стената в селски стил, Художествена Карт?
zoom_in

Decalzone Inc Buck Персонални Стикер на стената с името на Елен - Украса за дома с Потребителски име - Името на развъдника,

BGN 1.67

Сума
check В магазина

ПРЕВЪРНЕТЕ ДОМА СИ В ДОМА на СВОИТЕ МЕЧТИ, САМО с едно КЛИКВАНЕ на МИШКАТА, като използвате НАШАТА КРЕАТИВНОСТ И ОПИТ В СЪЗДАВАНЕТО на СТЕННИ СТИКЕРИ. Нашите самозалепващи етикети - това е един лесен и достъпен начин за разкрасяване всяка стая в дома си.Можете да се придават магически оттенък на всяка гладка повърхност - стени, вратите, прозорците, комодам, каркасам легла, огледални места и много други. - Високо качество на тези винилов ги прави подобни на това, което те дори са нанесени с боя върху стената, без да се притеснявате за боядисване. - Етикети напълно да се прибира и не оставя никакви следи от употреба.Специално лепило позволява ви да изтриете стикер, без никакви проблеми, така че не се безпокойте за увреждане на стените.Ако харесвате нашите стикери, моля, не се колебайте да се запознаете с другите ни артикули в нашия магазин и да ги разпространявате в целия свят!Нашите висококачествени стикери за стена : - Лесно се нанасят и отстраняват. - 100% безопасен за децата. - Най-доброто качество на пазара. - Произведени по поръчка директно за вас. - Изработено и изпратено директно от САЩ.Вижте нашата цветова таблица, за да се запознаят с голямо разнообразие от цветови възможности и безкрайните си комбинации.Просто посочете желания цвят (ите) при извършване на резервацията.Ако имате нужда от стикер на стената в размер, който не тук, моля, не се колебайте да се свържете с нас, и ние това ще направим.Нашите стикери се доставят заедно с инструкции за нанасяне на обучение видео за бърза и лесна инсталация.

Избор на купувачи..