• New
YARNOW 2 Комплекта стикери за детска стая, Златни Декоративни Многослойни Животни, Двойна Къща за украса на Офис, Спалня, Мультяшные Двуслойни стикери, Детски декор, в ?
zoom_in

YARNOW 2 Комплекта стикери за детска стая, Златни Декоративни Многослойни Животни, Двойна Къща за украса на Офис, Спалня,

BGN 2.00

Сума
check В магазина

3 D стикери за стена с пчели - не изчезват, така че те дълго остават красиви и могат да ви служат.Стикер С пчели на стената - Елегантни етикети с пчели на стени, които са много реалистични и изглеждат като истински пчели на стената и осветяват пространството.СТИКЕР ЗА ХЛАДИЛНИК BEE - Тези 3 D стикери bee широко разпространени.Те украсяват партита, сватби, за да отговори на различните нужди. 3 D BEE WALL ART DECOR - Красиви реалистични етикети с 3 D ефект - чудесен начин да декорирате вашия дом.Стикер за спалня - те са идеалното допълнение към всеки празничната оформяне, но те също така могат да бъдат използвани като декорация на партита, детски, празнични тържества, фон за снимки, бижута десертно на масата.Кръст Бод Пакет включва 24 x пчелни декори x 4 листа стикери Характеристики - Цвят : черен, двуслойни лепенки за стена с една златна пчела -Размер : 8,00 X7,00 X0,10 см/3,14 X2,75 X0,04 инча - Етикети с красива реалистична 3 D ефект - чудесен начин да декорирате дома си стикери за стена с медоносной пчела. - Може да е за украса на домове, офиси, сладкарници, занаяти, подарък кутии, кутии, покани, картички, албуми, албуми врати, стени, канцеларски материали и т.н., 3d стикер с пчели. -Материал : переливающаяся хартия 3d bee wall art decor - Размер : 12,00 X10,50 X0,10 см / 4,72 X4,13 X0 стикер. - Елегантни стикери за стена с пчелите, които са много реалистични и изглеждат като истински пчели на стената и осветяване на вашето пространство с Декоративни стикери за стена. - Той има широка гама от приложения, идеална за дом, офис, магазин, за да отговарят на вашите различни нужди в оформянето на пространството стикер с пчели за стена. - Размер : декоративна стикер 8,00 X7,00 X0,10 см / 3,14 X2,75 X0. - Размер : 10.00 X8.80 X0.10 см / 3.93 X3.46 X0 3d стикери с орнаменти. - Изискан външен вид, двуслойни дизайн, лек и красив, лесен за употреба, лесно може да бъде украсена върху стената.Описание на продукта 3 D стикери за стена с пчели, те също са удобни за употреба и са много лесни за инсталиране. декорация за стени с пчели - чудесен реквизит за снимки, можете да го използвате за създаване на фон на стените и направи интересни снимки с приятели. стикер на прозореца с пчели Този стикер с пчелите е изработена от материал, който може да продължи дълго време. декорация за стени с пчели може да ви се насладите залепи на стената, и я лесно отвалить.

Избор на купувачи..