• New
DNA Автомобилизъм AFPN-201-RD Моющийся въздушен филтър с възможност за сгъване панел DNA Автомобилизъм AFPN-201-RD Подобрява работата на двигателя, мощност и ускорение се Подо?
zoom_in

DNA Автомобилизъм AFPN-201-RD Моющийся въздушен филтър с възможност за сгъване панел DNA Автомобилизъм AFPN-201-RD Подобрява

BGN 2.00

Сума
check В магазина

Засоренный въздушен филтър няма да позволи на достатъчно количество въздух да навлезе в двигателя, и вместо това, той ще действа като запушени дихателните пътища, което с течение на времето може да повлияе на работата на вашия автомобил.Тя се поставя в OEM си-въздушен бокс и замества заводския филтър.Лесно разбрасываемые продукти.Задача на въздушния филтър е да се кандидатства в двигател на достатъчно количество чист въздух на всеки изгорен галон бензин. 【ФУНКЦИЯ】 Осигурява подаване на високо и на чист въздух в двигателя, повишава ефективността на двигателя, увеличаване на мощност в конски сили и скорост и ускорението, както и се увеличава количеството на мили на галон на превозни средства. 【ДИЗАЙН】 Моющийся въздушен филтър, състоящ се от няколко слоя с хиляди микроскопични влакна, памучни тъкани, които могат да се почистват и използват повторно; Работи с автомобилната електроника на производителя на оригиналното оборудване. 【Забележка】 Силно се препоръчва професионална инсталация; Инструкция за монтаж не е включена в комплекта. 【ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ】 Служат до 50 000 мили, преди да се наложи почистване, в зависимост от условията на шофиране.Лесен за почистване и многократно; Повторно смазване не се изисква.Тези филтри не се нуждаят от масла, следователно не замърсяват си maf сензор, изхвърляне CEL. 【Съдържание на ПАКЕТА】 е Съвместим с 16-18 Smart Fortwo 0.Работи с оригинално оборудване Производител на автомобилна електроника.Силно се препоръчва професионална инсталация!.

Избор на купувачи..