• New
GAGADUCK Лимонов Лигав Джоб За Телефон, Стикер за Мобилни телефони, джоб за Портфейла, притежател на кредитна идентификационната карта, който е Съвместим с Повечето см?
zoom_in

GAGADUCK Лимонов Лигав Джоб За Телефон, Стикер за Мобилни телефони, джоб за Портфейла, притежател на кредитна идентификационната

BGN 2.00

Сума
check В магазина

Неговото най-високо качество в известна степен осигурява защита на вашия телефон, а художествен външен вид служи като чудесна декорация не само телефона, но и други електронни изделия, интериор на автомобила и т. ☺ Практичен дизайн и здрава адхезия : Удобен джоб за мобилен телефон, произведен от полиуретанова материал, което осигурява дълъг живот на използване и лекота при почистване.И вече не се нуждаят от чантата си, когато излизате. ☺ Атрактивни модели : специално Разработени за повечето мобилни телефони и таблети и други приложими елементи, мотиви върху тях ярки и наситени различни теми, като очарователни животни, необикновени морски обитатели, елегантни цветя, стръмни двигатели и т. ☺ Оригинална и приятна идея за подарък : Благодарение на стилен и елегантен външен вид и практичному използване в ежедневния живот, те са идеален вариант за подарък за вашите семейства, приятели, колеги за рождения си ден, празничен подарък, награда на събитието, спомен за практикуване и е много икономичен за групи.Тези елегантни и подробни изделия с икономично използване ще ви донесе много удобства и удовлетворение в ежедневието, което показва вашия великолепен стил и избор на модата., в зависимост от вашите нужди и предпочитания.Той може да се приклеиваться към корпуса на мобилен телефон и други предмети с помощта на трайно лепило. ☺ Атрактивни модели : специално Разработени за повечето мобилни телефони и таблети и други приложими елементи, мотиви върху тях ярки и наситени различни теми, като очарователни животни, необикновени морски обитатели, елегантни цветя, стръмни двигатели и т. ☺ Удобен и преносим : съответния размер и дебелина ръкави позволяват надеждно да закача го на всякакви предмети, не изглеждайки при този тежък или обемист.И вече не се нуждаят от чантата си, когато излизате.В същото време можете да залепите го върху компютърен масата и сложи в него своите писалки, на огледалото и си сложи четка за коса, инструменти за грим, за таблети, прозорец на автомобила, таблото, вратата на хладилника, на входната врата на къщата и т. ☺ Приложимите случаи : Просто обърнете телефона с този държач за карти.☺ Практичен дизайн и здрава адхезия : Удобен джоб за мобилен телефон, произведен от полиуретанова материал, което осигурява дълъг живот на използване и лекота при почистване.

Избор на купувачи..