• С отстъпка
  • New
Масло за придаване на обем на устните му, Овлажняващ Гланц за устни, Оцветени Балсам за Грижа за устните, Прозрачно масло за устни Toot, Цвят масло за устни Glitter Shine Гру?
zoom_in

Масло за придаване на обем на устните му, Овлажняващ Гланц за устни, Оцветени Балсам за Грижа за устните, Прозрачно масло

BGN 3.00 3.33

Сума
check В магазина

1. [Нежна текстура] плътна Текстура и нежна, лека и мека, ляга равномерно, ефект на грим-мек и комфортен, напълно рехидратира. 2. [Овлажняващ и подхранващ] е Богат на витамин E, тя може ефективно и дълбоко подхранване на устните, този брилянтен блясък за устни остава гладка, мека и никога не е лепкава, незабавно удвояване на влажност на устните, които остават блестяща през целия ден. 3. 【Компактен дизайн】 Малък размер, малък и лек, лесен за носене, подходящи за различни случаи. 4. 【Широко приложение】 Може да се използва за основно грим на устни или хидратиращ грим за устните, за да се предотврати изсушаване на устните.В същото време можете да нанасяйте червила с различни цветове за лесно създаване на хидратиращ стъклен грим на устните. 5. 【Различни стилове】 С помощта на 5 различни стилове, можете да избирате в зависимост от вашите нужди.Блясък за устни, влажни и блестящи, прелива на слънце и прозрачно масло за устните наситен цвят, създава подпухнали устни.Масло за устни хидратира и подхранва устните, изглажда бръчките и прави устните копринено гладка, като на бебе.Наситени цветове и висока възпроизвеждане на цветовете.Водоустойчив и нелипкий грим държи без избледняване.Гладка и нежна, лесно се нанася върху устните, лесно създава различен грим на устните.Добра адхезия, ви позволява да запишете ярки цветове в продължение на дълго време.Оттеночный балсам за устни се предлага в 5 нюанса melon blancmance / crystal crape / пресен портокал / охладено праскова / подсладено череша, който лесно се съчетава с различни образи на грим, изсветлява тена и придава на устните обем.Нежно и безопасно : В нашия масло за устни се използват естествени растителни съставки и професионални формули, които помагат за намаляване на проблемите с устните, като лющене и crackling, и да се грижи за вашите устни по всяко време и на всяко място.Атрактивен външен вид : Прозрачна гел, хидратиращ и прехрана, с перлата на блясък вътре.След като видя този прозрачен воден блясък за устни beeping lip gloss, вие незабавно ще бъдете завладяни от красотата.Блясък се получава гладка и крем, но никога не е лепкава.Това придава на устните мекота и естествен блясък.Нежна текстура : плътна текстура и деликатна, лека и мека, ляга равномерно, ефект на грим-мек и комфортен, и тя е напълно рехидратира.Широко приложение : Може да се използва за основно грим на устни или хидратиращ грим за устните, за да се предотврати изсушаване на устните.В същото време можете да нанасяйте червила с различни цветове за лесно създаване на хидратиращ стъклен грим на устните.Използвайте го по всяко време и на всяко място: От ежедневна употреба до специални дни, това овлажняващ крем, масло за устни може да направи вашият ден е идеален, тъй като Хелоуин, Св. Валентин, дори да си в случаен ден.Получите това сега!.

Избор на купувачи..