• New
Кафеена чаша YouNique Designs за директор на училището - 11 Грама, Дневни Утвърждения, Основните Подаръци за жени, Подаръци с Израз на признателност, Релаксация, Премахване ?
zoom_in

Кафеена чаша YouNique Designs за директор на училището - 11 Грама, Дневни Утвърждения, Основните Подаръци за жени, Подаръци

BGN 0.33

Сума
check В магазина

☕ [Кафеена чаша с ежедневни аффирмациями] - потягивайте своя път към щастието и се насладете на дневна доза кафе с помощта на нашите прекрасни кафеени чаши с остроумни рисунки, които ще повишат настроението ви, увереност в себе си.Този дизайн ще предизвика усмивка на лицето си всеки път, когато пиете кафе или чай.Нашите чаши school principal изработени от керамика, трайни и подходящи за приготвяне в микровълнова фурна. ☑️ [Високо качество] - Ние използваме и керамика, с високо качество, и нашите изображения постоянно се печатат с помощта на силни, ярки и устойчиви цветове (нищо не избледняват и не беля!) Гланцова висококачествена бяла повърхност.Фигура отпечатани от двете страни, така че получателя на подаръка ще го обичам, независимо от това, с дясната ръка той или левичар!Нашите чаши са отпечатани с любов в Съединените Щати. ♥️ [Семейна фирма] – Ние сме щастливи да се посвети на нашето време предоставянето на сувенири подаръци, които ще направят своя празник специален.Покажете на любимите си хора, колко много ги ценят, с помощта на нашите кафе на steins – идеалните подаръци за жени и мъже, у които има всичко.Тази кафеена чаша е подходяща както за топли, така и за студени напитки, като прясно сварено кафе, чай, мляко, горещ шоколад и всякакви други напитки (здравейте, щастлив час!).Те са подходящи за всякакви поводи, като сватби, Деня на майката и на бащата, юбилей, рожден ден, деня на благодарността или Коледа. ? [Обслужване на клиентите е наш приоритет номер едно] - Вашият кафеена чаша ще бъдат доставени опакован в здрава кутия от ултра силна пяна, така че не е нужно да се притеснявате за счупят.Ние се гордеем с нашите творения, защото знаем колко важни са получателите на вашите дарби.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, пишете ни – ние сме само на един клик разстояние!. ?? [Може да се мие в миялна машина и микровълнова печка] – Смело поставяйте чашата в микровълновата или на най-горния рафт на миялната машина – измиване на ръцете не трябва!Нашите чаши с гордост отпечатани с любов в САЩ – ние сме щастливи да осигури работни места в нашата страна!.

Избор на купувачи..