• New
Пильный машина ELEOPTION с двойна глава на листовому метал с Гаечен ключ и Допълнителни подробности за пильного машината, Дюза за електрически бормашини за стомана, Ал?
zoom_in

Пильный машина ELEOPTION с двойна глава на листовому метал с Гаечен ключ и Допълнителни подробности за пильного машината,

BGN 17.59

Сума
check В магазина

Характеристики : Ергономична дръжка, удобна за задържане.Отличен за ремонт на автомобили, обслужване на дома и друга рязане на метални листове.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез вашата поръчка, влезте в своя акаунт-направете търсене, базирано на ид на поръчката или ASIN-задайте въпрос за продукта.Може да пререже някоя тънък метал и листове : железен лист, лист от неръждаема стомана, мед, лист алуминий, пластмаса / ПЛОСКОСТИ и т. Чудесен прорезна ефект, без никакви чеп и ръбове.Описание : Може да се прилага за ремонт и техническо обслужване на автомобили, както и за производството на ламарина. 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 90 дни. Двойна режещата глава, регулираща се на 360 градуса, скоростта на рязане 1500-3000 об/мин, 2 метра в минута при 3000 об/мин (1500-3000).Технически характеристики : Материал : метал и пластмаса Цвят : черен и сребрист Размери : 18x5,1x7,8 cm, Минимална дебелина на рязане : Стоманена плоча : 1,8 мм, от Неръждаема стомана : 1,2 мм Медни/алуминиева плоча : 2 мм Пластмаса/влакнести котлони : 2 мм Помещение включва : 1 комплект сверлильного инструмент за пробиване на отвори с двойна глава Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Идеален прорезна ефект, без никакви чеп и ръбове. възможност за директен и кривата на рязане, универсален.Двойна режещата глава, регулираща се на 360 градуса, удобен за употреба.

Избор на купувачи..