• New
3D лека нощ, е Детска играчка, 3 в 1 с шарките на гърба Аниме-Богинята на илюзията визуални усещания, led лампа, интелигентно сензорно управление, Многоцветное промяна. ?
zoom_in

3D лека нощ, е Детска играчка, 3 в 1 с шарките на гърба Аниме-Богинята на илюзията визуални усещания, led лампа, интелигентно

BGN 4.61

Сума
check В магазина

【Led творчески визуален ефект】 3 D лека нощ с творческата оптична акрилен панел с лазерно гравиран, изглежда като 3 D гравиран линия при осветление през нощта ефектът 3 D илюзии прави стаята по-уникална, топла и ви помага да спите по-добре.Моля, обърнете внимание, не е истинско 3 D, а просто визуални ефекти!. 【Удобен и безопасен】 led лампа 3d illusion light използва висококачествен led източник на светлина, по-мека и гладка, не е ослепителна, безвреден за очите.Кристални акрилни панели нетоксични и безвкусны. Основата нощни лампи 3 D illusion с потрескавшимся процес на оформяне, луксозно, добавляющее уникалност декориране на вашата стая. (Забележка : Моля, уверете се, че акрилна плоча здраво залепена в треснувшее основа при употреба, в противен случай цветът да се различава от показаната на снимката). 【Два режима на хранене】 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или USB връзка.Висококачествен led лампа мека и безвредна за очите на децата; моля, не докосвайте повърхността на акрилна плоча с пръсти, за да се избегне пръстови отпечатъци на плоча, влияещи върху 3 D ефект; ако на повърхността има петна, моля, използвайте мека кърпа за почистване на акрил. 【Няколко режима на осветление】 Тези 3 D ночники са три-цветни акрилни панели и 5 режима.Можете да използвате интелигентен сензорен ключ за управление само с едно докосване.Мига, ефекта на светлинни, затухающий и гаснущий, постоянен, няколко плавни режими, мек и не рязко. 【Перфектния подарък и украса】 Led нощна светлина може да се използва като украшение за дома, спални, детски стаи, хол, бар, магазин, кафене, ресторант, на парти и т.н. Това също е нов и креативен подарък, който може да поднесе.Дайте семейство, приятели, деца и много други неща!.Захранващ кабел.Моля, уверете се, че акрилна плоча плътно поставена в основата на пукнатини при употреба, в противен случай цветът да се различава от показаната на снимката. 3 D визуален ефект, led източник на светлина, докосване на ключа, един и няколко цвята постепенно се променя.3 D visual creative light е иновативен лампа за създаване на художествена атмосфера.Когато за първи път видях 3 D подсветка, ние не можех да повярвам на очите си.Всъщност това е 2 D-панел, но с 3 D визуални ефекти.Зашеметяващ уникални светлинни ефекти, визуално илюзорни осветителни тела за украса на дома.Широко се използва в различни украшения за подобряване на художествен вкус на околната среда и демонстрация на топло, прясно и модерния визуален ефект за 3 D.

Избор на купувачи..