• New
Чанта-портфейл JOYAKI, съвместим с iPhone 14 Pro, Тънък Защитен калъф с държач за карти, калъф-поставка от искусственнойкожи премиум-клас с отделения за карти и Защитно стък?
zoom_in

Чанта-портфейл JOYAKI, съвместим с iPhone 14 Pro, Тънък Защитен калъф с държач за карти, калъф-поставка от искусственнойкожи

BGN 15.15

Сума
check В магазина

1. Изработени ръчно от висококачествен устойчив материал на вътрешната част на своята практика надеждно предпазва вашия iphone 14 pro (6,1 инча) на място в рамките на целия срок на служба. 2. 3 отделни отделения за документи за самоличност и кредитни карти, както и джоб за пари в брой. 3. Уникален калъф-портфейл : комбинация от 3 в 1 в стил флип-кейса, която осигурява първокласно усещане за ръце. 4. Магнитни бутона : направете си калъф тънък и стилен, осигурете сигурността на вашите пари в брой и карти. 5. Тънък профил придава на вашия i Phone 14 pro (6,1 инча) лъскав външен вид, а също ви позволява да го използвате за гледане без помощта на ръцете. парче безплатен закалено стъкло осигурява допълнителна защита за вашия телефон.Чанта-портфейл JOYAKI в пакет с i Phone 14 pro (6,1 инча).Откажете се от обемисти чантата си в полза на ультракомпактного своята практика за номер 3 в 1 с държач за карти!Тази чанта-портфейл от изкуствена кожа с отделение за карти за iphone14 pro (6,1 инча) представлява нов дизайн на своята практика-на портфейла, той има следните привлекателни характеристики 1. Вземете със себе си необходимите кредитни карти, дебитни карти, визитки, шофьорска книжка и лична сигурност 2. Уникален дизайн комбиниран своята практика-на портфейла е 3 в 1 (държач за мобилен телефон, калъф за телефон и портфейла). 3. Двупластова структура с хибридна изкуствена кожа и лека броня от TPU. 4. Удобен слот за съхранение на вашата карта или пари в брой.За по-добра производителност на не повече от две картички на две десни слота за карти и една карта, плюс малко книжни пари в лявото странично слот. 5. Две магнитна закопчалка сигурно защелкиваются за запазване на карти и пари в брой. 6. Защита от драскотини и натъртвания : делото е защитен от падане и надраскване с помощта на вградена защита.Mailto : 1 чанта-портфейл за iphone 14 pro (6,1 ") Гаранция : Ако по някаква причина не сте доволни от стока на 100% в рамките на 180 дни от покупката, ние ще възстановим пълната стойност на покупка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Избор на купувачи..