• New
MAGICLULU Коледна Бродерия Бод за Начинаещи Кръг за Бродиране Рамка Пяльца Коледен Материал за Бродиране Стартов Комплект за Бродиране Материал за Бродиране Пластмас?
zoom_in

MAGICLULU Коледна Бродерия Бод за Начинаещи Кръг за Бродиране Рамка Пяльца Коледен Материал за Бродиране Стартов Комплект

BGN 2.33

Сума
check В магазина

КОМПЛЕКТИ за БРОДЕРИЯ с коледните ОБОРУДВАН - колекция на предмети от първа необходимост за любителите на бродерия със собствените си ръце, така и за начинаещи.АКСЕСОАРИ ЗА бродерия на кръстат бод - След приключване на бродерия това е идеално за декорация на интериора, което може да се окачи в хола или спалнята.КОМПЛЕКТИ СТЕРЕОКРЕСТИКОВ - След приключване на бродерия фигура бродерия можете да поставите в рамка и виси в спалнята като украса на интериора.ИНСТРУМЕНТ за НАЧАЛОТО на БРОДИРАНЕ - Произведен от материал, трайно и красиво.КОЛЕДЕН КРЪСТ - атмосфера на фестивала в коледната тема.КОМПЛЕКТИ за БРОДЕРИЯ с коледните ОБОРУДВАН - колекция на предмети от първа необходимост за любителите на бродерия със собствените си ръце, така и за начинаещи.АКСЕСОАРИ ЗА бродерия на кръстат бод - След приключване на бродерия това е идеално за декорация на интериора, което може да се окачи в хола или спалнята.КОМПЛЕКТИ СТЕРЕОКРЕСТИКОВ - След приключване на бродерия фигура бродерия можете да поставите в рамка и виси в спалнята като украса на интериора.ИНСТРУМЕНТ за НАЧАЛОТО на БРОДИРАНЕ - Произведен от материал, трайно и красиво.КОЛЕДЕН КРЪСТ - атмосфера на фестивала в коледната тема.Пратката включва 2 x набор от комплекти за бродерия Информация за стоки, Комплект за бродиране с печат е много подходящ за развитие на търпение, концентрация и въображение.Набор от инструменти за бродерия на кръстат бод 00 X1.коледни проекти за шиене, Подходящи за дома си, вие ще се радвате на щастлив и смешно течение на времето, ръчна бродерия.как се бродира на кръст Тези изделия представляват някои материали за бродерия, изработени от висококачествен материал, издръжлив, декоративни и безопасни.Комплект за бродерия за начинаещи - Ще почувствате удовлетворение, когато завършите им.Набор от инструменти за бродиране 39 инча. комплекти за бродерия С коледните тематичен дизайн, този комплект за бродерия на кръстат бод създава празнична атмосфера на Коледа. инструкция за изготвяне на коледните модела 00 X16. Бамбук пяльца за бродиране 00 см / 6. Комплекти за бродерия пълна гама - Изработени от пластмаса, лен и памук, трайна и практични. Коледни комплекти за бродерия на кръстат бод - колекция на предмети от първа необходимост за любители и начинаещи бродирани със собствените си ръце. аксесоари за бродерия с релефни - След приключване на бродерия фигура бродерия можете да поставите в рамка и виси в хола или спалнята като украса на интериора. комплекти за бродерия с релефни се Различават добра обработка на детайлите, и можете да ги използвате известно време.Обръч за бродиране 29 X6.коледни комплекти счетных кръстове - Размер : около 16.украса за коледно - Материал : пластмаса, лен и памук.коледни комплекти за бродерия 29 X0.Функции на комплекта за бродерия на кръстат бод - Цвят : както е показано.

Избор на купувачи..