• New
WellieSTR 1 бр. (Патладжан) Комплекти за тепане Игли за начинаещи, Комплекти Принадлежности за Тепане Игли с Инструменти, Подложка за тепане от Пеноматериала, Боядисана ?
zoom_in

WellieSTR 1 бр. (Патладжан) Комплекти за тепане Игли за начинаещи, Комплекти Принадлежности за Тепане Игли с Инструменти,

BGN 2.00

Сума
check В магазина

✔Комплекти : игли като аксесоари за тепане, инструкция (тя е на китайски език, но има една картина, за да се покаже). ✔ комплекти за бродерия "сладки мини патладжани" за почистване на тръби, за забавление със собствените си ръце шият своя собствена очарователна играчка от филц. ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. ✔ Количество : 1 Комплект приятно комплект за бродерия от патладжан. ✔Комплекти : игли като аксесоари за тепане, инструкция (тя е на китайски език, но има една картина, за да се покаже). ✔ комплекти за бродерия "сладки мини патладжани" за почистване на тръби, за забавление със собствените си ръце шият своя собствена очарователна играчка от филц. ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. ✔ Количество : 1 Комплект приятно комплект за бродерия от патладжан. ✔ Комплекти : Аксесоари за тепане игли, инструкции (на китайски език, но има една картина, за да се покаже) ✔ комплекти за бродерия "прекрасен мини патладжани" за почистване на тръби, за забавление със собствените си ръце шият своя собствена очарователна играчка от филц ✔ Забележка : полуготови продукти, трябва да направите това сами ✔ количество : 1 комплект комплект за бродерия от прекрасните патладжан.

Избор на купувачи..