• New
Чанта-портфейл UEEBAI за Samsung Galaxy S21 FE 5G, калъф за телефон от изкуствена кожа, флип-надолу поставка, RFID заключване, Флип-куфар с отделения за карти, каишка за китката, пер?
zoom_in

Чанта-портфейл UEEBAI за Samsung Galaxy S21 FE 5G, калъф за телефон от изкуствена кожа, флип-надолу поставка, RFID заключване,

BGN 20.75

Сума
check В магазина

【Съвместимост с Samsung Galaxy S21 FE 5 G】 Моля, изберете най-подходящия модел/ размер вашия телефон, преди да купите.Ако откриете някакви проблеми с качеството на нашия своята практика, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти. 【Слотове за карти с RFID заключване】 Този калъф за вашия телефон включва 3 слота за карти и 1 слот за банкноти, място за съхранение на вашите сметки.Калъф за карта е оборудван с технологията за защита от радиочестотна идентификация, която може да попречи на други хора да използват скенер за получаване на вашата лична информация и информация за кредитни карти. 【Висококачествени материали и с уникален дизайн】 Този калъф е изработен от висококачествена здрава изкуствена кожа с мека вътрешна обвивка от TPU, която осигурява пълна защита на вашия телефон, както и екрана.Благодарение на технологията релефни резби и дизайн във формата на цвете вашия калъф за вашия телефон, лесно ще привлече вниманието на околните в тълпата. 【Магнитна закопчалка + каишка за ръка】 Калъф за телефон е снабден с добра и ефективна двупосочна магнитна ключалка, която позволява надеждно отваряне и затваряне на калъф за телефон.В комплекта е включена каишка от същия цвят, че и калъф за телефон, който е много здрав и удобен за захващане на телефона на китката, като предотвратява нейната загуба. 【По-удобен】 Флип калъф за Samsung Galaxy S21 FE 5 G с регулируема стойка е идеална за гледане на видео и слушане на музика или сърфирате в Интернет.Точни деколтета и отзивчиви капаче предоставят в корпуса на телефона лесен достъп до всички пристанища (камери, тонколони, микрофони и т.н.). Стила, който искате.Необходима защита.Търсите стилен калъф с държач за карти?Искате да съхранявате вашите кредитни карти и сметки в удобен калъф-портфейла си?Кожен калъф-портфейл UEEBAI - вашият най-добър избор на Функция магнитна закопчалка Магнитен калъф UEEBAI е оборудван с вградена магнитна закопчалка, която осигурява безопасността на вашия телефон, пари и картички и предотвратява случайното отваряне на смартфон в джоба.Повече, отколкото на калъф за мобилен телефон, калъф UEEBAI с три отделения и джоб за съхранение добре ще ви помогне да организирате вашето ежедневие. функция поставка за видео.Този класически кожен калъф може да се инсталира хоризонтално положение и се използва като поставка, е подходящ за гледане на филми или видео чат.Здрава каишка за китката ви позволява удобно да се мотае телефон на китката, като предотвратява нейната загуба.

Избор на купувачи..