• New
Перуки от естествена коса на дантели с водна вълна, предварително Выщипанные 13x6 HD, Прозрачни Бразилски влажни и къдрави Перуки от естествена коса на дантели 150% плъ?
zoom_in

Перуки от естествена коса на дантели с водна вълна, предварително Выщипанные 13x6 HD, Прозрачни Бразилски влажни и къдрави

BGN 2.33

Сума
check В магазина

? Материал на косата : 100% необработени естествени бразилски косата 13x6 HD прозрачни дантелени предни перуки с водна вълна за черни жени, получени от здрави млади момичета, без entanglements и загуба.Пълна и гъсти. ? Размер шапки : шапка среден размер от до 22,5 21,5 инча с регулируеми джапанки и 3 расческами, носят удобно, лесно се инсталира.Натурален черен цвят на косата, HD прозрачна дантела. ? Предимство на перуки : Структурата на човешки косъм на дантели с водна вълна е копринена, мека, може да бъде боядисана, выпрямлена, завита, здрав, множество. избелени възли и префасонира под своя собствена коса, подходящи за всеки повод. ? Време за доставка и услуги : Бърза доставка FBA, обикновено пристигат в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на плащането, при нас висококачествено сервизно обслужване, политиката за връщане в рамките на 30 дни без причина. 24-часово обслужване на клиенти е готов да отговори на въпроси за перуки от човешка коса на дантели с водна вълна. 20-годишната професионална фабрика.Професионален производител с високи технологии и опитни работници. Желанието да се произвежда само от 100% човешки косъм.Избор на необработени човешки коси, ние избираме само на косата, состриженные директно при младите момичета, е много мека по природа и се отказваме от химически вещества, които са вредни за косата и кожата на главата.Да, разбира се, обещават 100% перуки дантела отпред човешки косъм бразилски виргинской вълна на вода за черни жени, можете да тествате чрез изгаряне.Да, 100% естествени бразилски косата си, можете да ги боядисване и обезцветяване, къдри и оформите отново, но честите полагане може да доведе до сухота на върховете или секущимся на косата.Моля, добавете малко климатика в топла вода и леко разтрийте косата по време на измиване, впитайте на излишната вода и срешете ги, след това се оставя за естественото изсушаване. Препоръчителната температура е 150 °C. Моля, постепенно да се повиши температурата, първо чрез изпращане на съобщение.Моля, дайте клечка / извиване да се докоснат до косата за около 4 секунди. 100% човешка коса, могат да бъдат боядисани и обесцвечены.Моля, боядисват професионалисти.Редовните грижи след обезцветяване. може да се използва за сватби, плуване, абитуриентски тържества, рождени дни, партита и т.н. Лейси предната част на 13x6 HD, за да я направи по-подобен на този на вашата собствена коса.

Избор на купувачи..