• New
ръчно изработени Ръчно изработени градински Ножици Градински Ножици За изрязване на плодове От Неръждаема Стомана, Ножици За събиране на плодове, Домакински Подр?
zoom_in

ръчно изработени Ръчно изработени градински Ножици Градински Ножици За изрязване на плодове От Неръждаема Стомана, Ножици

BGN 14.45

Сума
check В магазина

Тези свръхлеки ножици оборудвани прецизионно остър нож от неръждаема стомана с острия връх.Тази конструкция е идеална за използване.Лесно отваряните ключалки и защитава острието по време на транспортиране и съхранение.Управление с една ръка и тесен нож позволяват точно да се режат дори бонсай и малки стайни растения, без да ги.Многократно използване - Е идеална за рязане на вашата градина, разсадник и различни растения.Характеристики депилация : 1. Тези свръхлеки ножици оборудвани прецизионно остър нож от неръждаема стомана с острия връх 2. Тази конструкция е идеална за използване.Лесно отваряне на ключалки и защитава острието при транспортиране и съхранение на 3. Управление с една ръка и тесен нож позволяват точно да се режат дори бонсай и малки стайни растения, без да наранява описание1. 100% и 2. Тип : Гидропонные ножици за подстригване 3. Материал : дръжка PP + TPR, острието 2 CR13 4. Размер : 21x12x5,5 см 5. Замяна за събиране на реколтата или изрязване на билки, цветя, стайни растения, хидропоника, бонсай Помещение включва : 1 * Гидропонные ножици за подстригване Свържете се с нас за допълнителна помощ, ако имате някакви въпроси или проблеми с продукта.Ние ще бъдем много щастливи, че можем да ви помогнем.

Избор на купувачи..