• New
Mi Bautizo Фоново Украса, на Фона на Първо Причастие, Божието Благословение, Украса за парти в чест на Кръщението, Аксесоари За Фотография 7x5 фута (Момче)
zoom_in

Mi Bautizo Фоново Украса, на Фона на Първо Причастие, Божието Благословение, Украса за парти в чест на Кръщението, Аксесоари

BGN 9.06

Сума
check В магазина

【Стока в комплект】 1 брой 7x5 фута Фон за кръщението на първия Св. Причастие с 4 ъгли, перфорирани за по-удобно захващане.Идеална за оформяне на партито по повод на кръщението. 【Висококачествени материали】 Този фон за парти в чест на рождения ден на новородено е изработена от лек, издръжлив винил. мека, пъстра и лесна за переноске. 【Оригинален дизайн】 Специално предназначени за вашите празнични аксесоари за кръщене, сладки религиозни изображения момчета и момичета, много красив цветен модел, който е подходящ за декорация на детската душа на първо причастие, веднага ще се съживи обстановка вашето парти!. 【Широкото използване на】 Този фон за причастие са идеални за украса на детски партита, фото снимки във фото студио, украса на стени, оформяне на фон за снимки.Това определено ще бъде връхната точка на вашите специални декорации за парти в чест на рождения ден на детето си!. 【Топло напомняне】Това е нормално - да има малки гънки, след това, като ги постави за доставка.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по пощата на платформата, благодаря ви за подкрепата.

Избор на купувачи..