• New
Стенен Куки Тежки куки за дрехи, [Инсталиране на винт / лепило] Водоустойчив Лепило за кърпи за душ от неръждаема стомана за окачване на дрехи, Сребриста Баня - 2 опак?
zoom_in

Стенен Куки Тежки куки за дрехи, [Инсталиране на винт / лепило] Водоустойчив Лепило за кърпи за душ от неръждаема стомана

BGN 7.46

Сума
check В магазина

【Закопчалка на винт или лепило】 Стенни куки Wastnhuk поддържат два начина за инсталиране.Монтаж на винтове, здрава носеща способност, издържа на натоварване до 15 кг.Инсталиране на лепило, учение не е нужно, стената не е повреден. 【Водоустойчив и защитен от ръжда】 Стенни куки за кърпи са изработени от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, водоустойчив и защитен от ръжда, гладка повърхност, намалява досадни почистване. 【Прост Стил】 Лигав куката е проектирана в съвременен изчистен дизайн, красив и модерен, подходящ за вашата баня, спалня, хол, кухня, душ на открито, изба, перално помещение, офис и повечето видове декор помещения. 【Помощник за съхранение на】 Многофункционално и гъвкаво съхранение, куки за окачване на дрехи-палта, кърпи, шалове, чанти, шапки, ключодържатели, кухненски прибори и т.н. 【Лесна инсталация】 куки за кърпи идват с всички аксесоари за крепежни винтове, клейкими подложки и ръководството за инсталиране.Може да се използва на всички гладки повърхности.Стенен куки Тежки куки за дрехи, [Инсталиране на винт / лепило] Водоустойчив куки за кърпи за душ от неръждаема стомана, Лепило куки за окачване на дрехи, Матово черни куки за кърпи за баня - 2 опаковки Защо да изберете стенни куки за кърпи Yandls?Стенен куки Yandls, монтирани на винт или лепило, поддържат два начина за инсталиране.Монтаж на винтове, здрава носеща способност, издържа на натоварване до 15 кг.Инсталиране на лепило, учение не е нужно, стената не е повреден.Водоустойчивост и защита от корозия - Висококачествена конструкция от неръждаема стомана осигурява качество, дълготрайност и устойчивост на износване.Широко се използва - това е куки за кърпи и палто за баня, самозалепващи куки, кухненски куки, куки за пердета и т.н., Мода декорация - матиран сребрист / черен куката за кърпи, лесен и елегантен външен вид, е подходящ за повечето повърхности.Технически характеристики : Материал : Неръждаема стомана SUS304 Покритие : черен мат/матово сребро Тип инсталация : Лепило, с монтиран на стената на Помещение и включва : 2 х стенни куката за кърпи за ръце, 4 х винтове, комплект, 2 х лепило подплата, 2 х 3 м лепило подплата, 1 х Ръководство за инсталиране на Внимание (ако ще използвате самозалепваща инсталация) : -Стена трябва да е суха и чиста по време на инсталацията. - След инсталацията, трябва леко да окаже натиск върху куката за кърпи за ръце, че между клеевыми подложки и стената остава въздух.И изчакайте 24 часа преди да закачите на предмети. - При демонтаж расплавьте лепило, да го загрява сешоар, който може лесно да се демонтира. - Този лигав кука не се препоръчва да се използва за окачване на тежки, скъпи и чупливи предмети.Не се препоръчва да се използва тази кука на варовикови стени, циментова замазка на стените, неравни повърхности от гипсокартон и текстурирани тапети.

Избор на купувачи..