• New
Монтиран на тавана куки HANABASS 300 бр., Таванна Решетка, Декоративни Закачалки, Висящи на Куки, Бижута, Куки: Закачалка и греда, Практичен Фигура, Таван за плочки/Т-Образ?
zoom_in

Монтиран на тавана куки HANABASS 300 бр., Таванна Решетка, Декоративни Закачалки, Висящи на Куки, Бижута, Куки: Закачалка

BGN 3.33

Сума
check В магазина

Кука за закрепване към тавана : идеален за захващане и демонстрация на плакати, банери, произведения на изкуството, осветителни тела, малки растения и много други неща. - Тези практични куки може да се използва в класни стаи, офиси, домове, по сватби и т. - Материал : Стомана.Фигура 8 Тавана кука : Широко се използва : Този Т-образен тавана скоба е подходяща за дома, офиса, класната стая, на парти по случай рожден ден, сватба, магазин търговци на дребно, художествена галерия, Коледа, Хелоуин и други празнични украси.Монтиран на тавана куки за тежки условия на работа : ?Подвесная знак на висящи плиточных / решетеста / висящи тавани ГЪВКАВИ : монтиран на Тавана куки богато оборудвани откриващото се дизайн, който е подходящ за повечето стандартни окачен таван мрежи, кабели, плочки и въжета. - материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.Монтиран на тавана куки за тежки условия на работа : ?Подвесная знак на висящи плиточных / решетеста / висящи тавани ГЪВКАВИ : монтиран на Тавана куки богато оборудвани откриващото се дизайн, който е подходящ за повечето стандартни окачен таван мрежи, кабели, плочки и въжета. С помощта на нашите лампи на тавана куки, можете да ги прикрепят към плакатам, баннерам, произведения на изкуството, вывескам и светильникам. С помощта на нашите лампи на тавана куки, можете да ги прикрепят към плакатам, баннерам, произведения на изкуството, вывескам и светильникам.Битумен кука за тавана : за Гъвкаво използване : натиснете върху скоба, за да го отворите и да се затегне с Т-образна каишка. - Вие ще получите 100 броя лампи на тавана куки, които да отговарят на вашите различни нужди. - Начин за използване и демонтиране е прост и няма да ви отнеме твърде много време.Фигура 8 Тавана кука : Широко се използва : Този Т-образен тавана скоба е подходяща за дома, офиса, класната стая, на парти по случай рожден ден, сватба, магазин търговци на дребно, художествена галерия, Коледа, Хелоуин и други празнични украси.Битумен кука за тавана : за Гъвкаво използване : натиснете върху скоба, за да го отворите и да се затегне с Т-образна каишка.Пратката включва 100 х куки Характеристики - Цвят : сребрист.Окачен тавана кука Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.Описание на продукта Окачен на кука за закрепване Това е един от най-добрите варианти за вас.

Избор на купувачи..