• New
Simicoo Fire 7 2022 Сладък калъф-пеперуда за деца Лесен EVA Fire 7 Tablet Kids case устойчив на удари Здрав Сверхпрочный калъф за таблет за деца Fire 7 Kids Tablet 12 поколение (розов)
zoom_in

Simicoo Fire 7 2022 Сладък калъф-пеперуда за деца Лесен EVA Fire 7 Tablet Kids case устойчив на удари Здрав Сверхпрочный

BGN 3.00

Сума
check В магазина

☆ Уникални крила на пеперуда, направени под формата на каботажните : крилата на пеперуда представлява регламентирана поставка, която позволява на детето да гледате видео и да научат, задръжте го на подходящо разстояние и защита на очите. ☆ Подаръци за деца.В него няма пластмасов лист, етикет на екрана, което ви позволява да се насладите на плавно и бързо докосване на екрана. ☆Материал : Изработен е от здрава тежка рамка от пяна EVA.Лека, здрава защита, удобен за переноске, екологично безопасно, много подходящ за деца, момчета, момичета, детски градини, училища. ☆ Уникални крила на пеперуда, направени под формата на каботажните : крилата на пеперуда представлява регламентирана поставка, която позволява на детето да гледате видео и да се учат, докато държите бебето на подходящо разстояние и защита на очите.Може би търсите здрав калъф за i Pad за своето дете.По-дебели четирите ъгъла на защита на i Pad, и вече не се притеснявате, че детето ви е случайно падне с i Pad.Лек, устойчив на абразия, удароустойчив, екологично чист, нетоксичен, нескользящий и с трайни изземване.Моля, въведете модела на вашия Ipad, преди да купите. ☆Материал : Изработен е от здрава тежка рамка от пяна EVA.

Избор на купувачи..