• New
Панти за меко затваряне на кухненски шкаф с подплата 1/2 инча без рамки Скрити панти за кабинет - 3 Начина да се коригира, за Кухненски шкафове, Тежкотоварни Скрити па?
zoom_in

Панти за меко затваряне на кухненски шкаф с подплата 1/2 инча без рамки Скрити панти за кабинет - 3 Начина да се коригира,

BGN 19.19

Сума
check В магазина

Панти с покритие 1/2 инча са прикрепени към вътрешната страна на вратите на гардероба и близост до вътрешната стена на килера.Безшумни панти за меко затваряне на шкафове, в Нашите линии за дверц шкафове оборудвани с вградена клапа за меко затваряне на шкафове, която забавя всяка хлопающий шум при захлопывании дверц шкафове.Това помага вратата се затвори по-надеждно и безшумно, като същевременно се защитава пръстите на краката. 3-позиционна настройка за лесна инсталация и обновяване.Просто завъртете винта на панта с плавно затваряне на кухненски шкаф, за да коригира положението на вратите.Идва с подходящи барабани за врати на панти, шкаф и винтове, за да се гарантира перфектна форма.Всичко, което ви трябва, е в пакет : имаме линия на вашия избор в опаковки от 12 и 100 парчета, включително крепежни винтове.Сверхпрочный дизайн : След стотици хиляди тестове той е изработен от висококачествена неръждаема стомана с никелиран повърхността, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор. " спецификация на продукта. - Размери : 1/2 "" върху тръба на шарнирна връзка - Тегло : 6,35*15,8 * 27 см - Цвят : сребрист Характеристики на продукта. -пружинен амортисьор удар - лесен за инсталиране - дълготрайност - Контур с покритие 1/2 "" - Подходящ за много случаи Тихи меко затваряне на пантите на гардероба - Нашите панти на кабинета, оборудвани с вградена клапа меко затваряне на шкафа, която забавя всяка хлопающий шум при захлопывании вратите на гардероба.Този шарнир подходяща за различни сцени, като например у дома, офиси, общежития, хотели, заводи и т.н. Ако имате някакви проблеми с покупката си, моля, първо се свържете с нас, ние ще ви предложим задоволително решение ".

Избор на купувачи..