• New
YARNOW 30 бр. Кутия Дървена Кутия с Тел, вериги за тежки условия на експлоатация Линия за Кабинет Панти за Шкатулок Дървени Панти За Шкатулок За Бижута Панти и Ключалки ?
zoom_in

YARNOW 30 бр. Кутия Дървена Кутия с Тел, вериги за тежки условия на експлоатация Линия за Кабинет Панти за Шкатулок Дървени

BGN 7.91

Сума
check В магазина

- Панти за антични кутии : Висока твърдост, добра и стабилна работа, лесно се отварят и затварят дървени кутии.- Панти за подарък кутия за бижута : Изработени са от висококачествен и траен железен материал, тези мини-панти практични и може да продължи дълго.Мини-железни панти : те лесно проржаветь и да навредят, те са внимателно изработени и имат висока твърдост, което позволява да се използва с много по-голяма увереност.Малки панти за дървени кутии : да са Произведени от надежден железен материал, са безопасни, практични и трайни, издържат на продължителна употреба.Декоративни панта за дървена кутия : Мини размер, лесно да се заеме, използва и съхранява, много е удобно, спестява време и усилия.- Панти за антични кутии : Висока твърдост, добра и стабилна работа, лесно се отварят и затварят дървени кутии.- Панти за подарък кутия за бижута : Изработени са от висококачествен и траен железен материал, тези мини-панти практични и може да продължи дълго.Мини-железни панти : те лесно проржаветь и да навредят, те са внимателно изработени и имат висока твърдост, което позволява да се използва с много по-голяма увереност.Малки панти за дървени кутии : да са Произведени от надежден железен материал, са безопасни, практични и трайни, издържат на продължителна употреба.Декоративни панта за дървена кутия : Мини размер, лесно да се заеме, използва и съхранява, много е удобно, спестява време и усилия.Списък на пакетите 30 x панти за ковчежета 180 x винтове Характеристики -Материал : Желязо ретро линия - Размер : 4.40 X3.40 X0.50 см / 1.73 X1.34 X0 ковчег за бижута. - Цвят : Както е показано на панти мини кутии. - Висока твърдост, добра и стабилна производителност, лесно отваряне и затваряне на дървени кутии на мини-панти за бродерия. -Проектиран в ретро и изискан стил, може да се използва като декорация на дървени кутии, за да му се даде нов вид декоративни панти за дървени кутии, Произведени от надежден железен материал, сигурно, практичен и е трайна, тя може да издържа време на използването на железни декоративни линии. -Може да се използва широко за diy в дърво, чанти за бижута, подарък кутии, малки чекмеджета и други дървени кутии с винтажными в българия. - Благодарение на здравата конструкция, висока шок вискозитет, която лесно се деформира или се прекъсне, можете да сте сигурни, че тя е тежка.Описание на продукта Златар кутия с опростен дизайн и лесен начин за инсталиране, подходящ за малка кутия, за да я с нов облик.- панти за мини-кутии са Изработени от безопасен железен материал, им е лесно да се деформира или повреди в рамките на срока на експлоатация. малки панти Искат да имат здрави и удобни линии за ремонт на вашите малки дървени кутии?След това можете да се запознаете с нашите продукти.

Избор на купувачи..