• New
Стич лека нощ Подаръци, Лило и Стич 3D Led Настолна Лампа С Дистанционно Интелектуален Дистанционно Управление Бод Настолна Лампа 16 Цвята Бод Светлина за Коледни Под?
zoom_in

Стич лека нощ Подаръци, Лило и Стич 3D Led Настолна Лампа С Дистанционно Интелектуален Дистанционно Управление Бод Настолна

BGN 3.33

Сума
check В магазина

тип захранване : от батерия. лек 3 D ефект бродерия : : това е голяма изненада.Когато си лежите в леглото и не искате да се събудите, можете да използвате дистанционното управление за изключване нощни лампи, което е много удобно и просто в управлението.Можете да видите 3 D-стереоизображение в тъмното, но в действителност това е двуизмерна илюзия.Сензорен режим и дистанционно управление : : настолна лампа Бод може да натиснете бутона на держателе лампи или да използвате дистанционното управление, за да промените цвета. вид монтаж : десктоп. брой на единици за измерване : 1,0. ❖ Ночники за деца, момичета, момчета, деца, жени.Това са подаръци за деца, роднини или любовници, купуват ги, за да може вие и вашите деца се радват на топла и красива през нощта. Основни характеристики : ❖ Ниска консумация, не се нагрява, след продължителна работа на източника на светлина се използва висококачествен led, светлина е мека и равномерно, не заслепява, не трепти, не реже очите.Спецификация : Материал на лек панел : оптичен акрил Консумирана мощност : 0,012 кВт.Светлина е мека, не е блестящо и не бликующий.Можете да промените 3d-нощна светлина в 7 цвята, чрез натискане на бутон, дистанционно управление и можете да изберете цвят в зависимост от настроението ви.Може да създадете ефект на 3 D стерео текстура, което показва цветни светлинни ефекти, за да осигури идеално визуално възприятие.Пестене на енергия и осигуряване : : лека нощ Бод използва висококачествен led източник на светлина, ниска консумация на енергия, дълъг живот, устойчив на абразия, не выцветающий и се използва с акрилни световодной плоча, за да създаде меко светлинния ефект, светлина не ще бъде твърде силен или твърде слаб, това може да помогне на децата да се отървете от страха от тъмнината, светлината няма да повлияе на съня на детето и не загрява.Или като идеи за подаръци или приспособления за деца, момичета, момчета, деца, жени.Той е изработен от плоски акрил, стъкло и с помощта на 2 D лазер выгравировал изображение на повърхността. ● Да не се оставят пръстови отпечатъци по повърхността на акрилни панели, моля, дръжте на борда само за край, а не отпред.Режим двойно стартиране : : Режим на започване на зареждане, кабел за данни или режим на инсталацията на батерията.Той е много подходящ за показване в детски стаи и дневни.Широко се използва в различни условия。 ❖ Като декоративно осветление, за дома, спални, детски стаи, хол, бар, магазин, кафене, ресторант, парти, клуб и навсякъде, където ви харесва.

Light board material:
optical acrylic Power consumption

Избор на купувачи..