• New
Калъф за таблет, Защитен калъф, съвместим с Samsung Galaxy Tab A 8,4 инча T307 (2020 Г.) Трехслойная Противоударная поставка със завъртане на 360 градуса, каишка за ръка и лента за но?
zoom_in

Калъф за таблет, Защитен калъф, съвместим с Samsung Galaxy Tab A 8,4 инча T307 (2020 Г.) Трехслойная Противоударная поставка

BGN 44.59

Сума
check В магазина

1. Високо качество и 100% чисто нова. 2. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. 3. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Предназначена единствено за Samsung Galaxy Tab A 8,4 инча T307 (2020 г.), не е съвместим нито с какви други модели.Моля, проверете модел, преди да купите.Защита : 3 слой защита в комбинация с "предния капак КОМПЮТЪР с вградено защитно фолио за екрана" + "здраво на гърба на капака на КОМПЮТЪРА" + "мека силиконова външна обвивка".Наличието на защитни своята практика, съвместим с вашия таблета, за предотвратяване на случайно падане / удари / драскотини.Многопластова подобрена защита : 3 слой защита в комбинация с "предния капак КОМПЮТЪР с вградено защитно фолио за екрана" + "здраво на гърба на капака на КОМПЮТЪРА" + "мека силиконова външна обвивка".Наличието на защитни своята практика, съвместим с таблетен, за да се предотврати случайно падане / удари / драскотини. Въртящата се поставка на 360 ° и удобен държач за моливи : въртяща се поставка на 360 ° е сгъваем и достатъчно силен, за да поддържате вашия i Pad, което ви позволява винаги да има различни ъгли на хендсфри за гледане на видео или набор на текст, съвместими с всяка ситуация, независимо дали сте в самолет, на дивана или дори в леглото.Удобна визуална точка и оборудване освободи ръцете си.Вграден каишка за ръка осигурява надеждно сцепление с таблета.На въртящата се на 360 градуса поставка за краката Вградена поставка освободи и двете си ръце, независимо от това, без значение дали гледате видео или играете игри. Регулируема каишка за ръка със завъртане на 360 ° и точна деколте Дължина на каишка за ръка може да се регулира по размер за възрастни или деца.Точен отвор осигурява пълен достъп до всички бутони, пристанища или функции, без да махате на корпуса.Добре обмислена пылезащитная на кутията, която е съвместима с всяко пристанище, предпазва от прах вътре.Какво е включено в комплекта : 1 водоустойчива чанта, 1 лента за носене през рамо.

Избор на купувачи..