• New
EMERS Изящни-Ковчег за бижута, Антични Ковчег за бижута, Източна Дървена Ковчег за Бижута, Калъф За Съхранение с Червено Лакированным Огледало, Ръчно Рисувани, Подаръ?
zoom_in

EMERS Изящни-Ковчег за бижута, Антични Ковчег за бижута, Източна Дървена Ковчег за Бижута, Калъф За Съхранение с Червено

BGN 3.00

Сума
check В магазина

★ Материал : Висококачествен дървен корпус с луксозен луксозен интериор, рояльным лак за защита на околната среда. ★ Идеален за домашна и бизнес употреба, както и чудесна идея за подарък. ★ Тази изящна ковчег за бижута ще запази вашия скрин чисти и спретнати.дръжте украса организирани, спретнато, красиво выставленными на общественото внимание, което улеснява избор!. ★ Модерен луксозна кутия за съхранение с няколко мрежи, козметично огледало. ★ Подходящ за демонстрации и организиране на часовници, ръчни вериги, пръстени, гривни и т.н. Име на продукта : Антични ковчег за бижута изделийматериал продукти : дървени, фланелевый Предназначение : За съхранение на пръстени, обици, гривни, колиета и т.н. съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.2. Посочените данни са само за справка.Размер измерва ръчно, са възможни малки грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря.3. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.4. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. 5. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, всеки ще има много стока.Чудесен подарък : Угощаете ли си, или подарявате подарък на приятелката си, жена си, майка си или друг любим човек на Ден, свети Валентин, рожден ден, ден на майката, Коледа, годишнина или сватба.Нашата ковчег за бижута - идеален избор.★ Сервиз - Магазин работи съвестно и си поставя за цел задоволяване на нуждите на клиентите.Надяваме се, че сте доволни от качеството и усъвършенстване на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ви предлагаме задоволителни решения.

Избор на купувачи..